articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre perdele de lux, cromatica si eleganta

Despre perdele de lux, cromatica si eleganta

🕔07.Jul 2016

Eleganta si luxul se imbina perfect pentru a va oferi o linie de marca in ceea ce priveste perdelele oferite de catre Igloo Design. Linia de perdele de lux pe care o propunem este definita, asa cum spuneam prin calitatea superioara a materialelor dar si a lucraturii, precum si prin rafinamentul modelelor. Si pentru ca segmentul de lux este unul destinat in primul rand persoanelor care sunt in cautarea rafinamentului la cel mai inalt nivel, putem spune ca aceste perdele de lux sunt perfecte pentru a completa conceptele de amenajari interioare de clasa.

O linie de perdele de lux caracterizata prin eleganta, rafinament si bun gust

Pentru cei ce doresc sa obtina un aspect perfect al livingului sau a oricarei alte camere poate apela la linia de perdele de lux Igloo Design cu incredere, iar pentru ca eleganta inseamna in primul rand respectarea unor elemente de estetica si cromatica, iata ce trebuie sa stiti despre culori si texturi.

O idee care prinde tot mai mult teren in lumea amenajarilor interioare este acea ca starea de spirit este influentata si de culori. Astfel, tot mai multi designeri au adoptat elemente Feng Shui combinandu-le cu regulile de estetica si cromatica. Prin aceasta combinatie, chiar daca este sa credem sau nu in influenta pe care culorile o au asupra noastra, nu putem ignora faptul ca alegerea unei perdele de lux poate, si ar trebui facuta tinand cont si de aceste aspecte.

Despre culori si perdele de lux

Exista 3 tipuri de culori daca este sa le sortam dupa influenta principala asupra psihicului. Asadar, avem seria de culori relaxanta, a celor antrenante si neutre. Este evident ca nuantele si culorile puternice cum ar fi rosul, portocaliu si galben ofera o stare activa, de acuitate maxima, in timp ce culori ca albastrul, violet, verde forest, indeamna spre relaxare si stare de liniste.

Daca aplicam acest principiu in alegerea unor perdele de lux, veti putea oferi camerei acea energie de care aveti nevoie, una activa pentru living si una care sa indemne si sa ajute la relaxarea si destinderea atat a corpului cat si a mintii. Insa, pe langa aceasta latura, mai Feng Shui decat practica, exista si regulile de cromatica care sunt destul de stricte, incalcarea acestora ducand la adevarate “dezatre” pentru ochiul uman.

Intr-un living cu perdele de lux de culoare puternica (rosu, verde-crud, albastru, galben, etc.) de cele mai multe ori nu ar mai trebui folosita o alta culoare puternica. Exceptia este permisa in cazul combinarii culorilor compatibile intre ele(galben-mov, verde-forest, galben), insa si in acest caz trebuie respectat un echilibru al cantitatii de culoare. Ca si ultim sfat putem spune ca in alegerea unei perdele de lux puteti tine in primul rand atat de culoare, cat si de textura acesteia, iar daca totusi doriti sa obtineti cele mai bune rezultate in alegerea unei perdele de lux dar si a altor accesorii si elemente decorative, apelati la un designer interior. Noi va asteptam pe www.igloodesign.ro cu un sortiment variat de perdele de lux dar si draperii, tapet, cuverturi si nu numai.