articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre intretinerea unor navomodele

Despre intretinerea unor navomodele

🕔12.Apr 2016

 

Ne place sa spunem ca exista doua tipuri de pescari, cei care stiu sa pescuiasca, si cei care… ei bine, inca merg pe clasicele minciuni pescaresti. Stim ca un pescar bine pregatit si echipat cu toate cele necesare, poate avea cele mai bune rezultate, iar in functie de tipul de pescuit abordat, stim sa va oferim uneltele si accesoriile de care aveti nevoie. Pe www.barciplantat.ro veti putea gasi o categorie mai aparte de unelte pentru pescuitul comercial si nu numai. Este vorba despre navomodele, echipamente controlabile prin telecomanda cu ajutorul carora puteti face mai multe operatiuni incepand cu “plantatul” nadei (hrana de momeala pentru pesti), pana la studierea evolutiei bancurilor de pesti dintr-o balta, lac sau regiune a unei intinderi de apa.

Puteti curata niste navomodele cu o carpa moale si substante la indemana oricui

Intretinerea unor navomodele este o chestiune foarte simpla, insa necesara. Pentru a putea intelege cat mai bine cum puteti sa ingrijiti un astfel de echipament, trebuie sa parcurgem pe scurt componentele principale generale care pot fi regasite la navomodele. In primul rand orice navomodel este dotat cu o placa logica de circuite, acumulator, unul sau doua motoare, sistem mecanic de transmisie si reductie (optional) si sistemul propriu-zis de propulsare si directie.

Acestea sunt elementele prezente la mai toate tipurile de navomodele. Exista modele cu dotari diferite sau cu elemente ce difera, insa in general, acestea sunt modulele prezente. Ingrijirea unor navomodele implica atat curatarea lor, cat si schimbarea bateriei sau a altor elemente de mecanica si accesorii.

Navomodelele sunt realizate in jurul unui schelet realizat dintr-un dur Aluminiu foarte rezistent insa fara a avea un impact asupra greutatii echipamentului. Pentru invelisul exterior este folosita fibra de sticla dar si compusi polimerici ai PVC-ului sau de alta natura. Prin aceste materiale un navomodel isi pastreaza greutatea redusa insa fara a se renunta la rigiditatea si robustetea sa.

Curatarea unor navomodele este foarte usoara. Acestea pot fi sterse folosind o carpa moale imbibata un pic in solutia pentru curatat geamuri. De asemenea, pentru a curata si lubrifia partea de mecanica va recomandam sa folositi spray-ul WD40. Acesta curata mecanica navomodelului asigurand totodata si lubrifierea acesteia.

Majoritatea tipurilor de navomodele sunt construite pentru a permite o mentenanta facila

Majoritatea tipurilor de navomodele permit accesul usor la anumite segmente cum ar fi camera bateriei, zone tehnice de service a transmisiei, a motorului sau la panoul de comanda. Atunci cand doriti sa umblati la baterie este obligatoriu sa pastrati normele de siguranta. Mainile dar si navomodelul trebuie sa fie uscate. Asigurati-va ca dupa schimbarea bateriei, capacul camerei acumulatorului este ermetic inchis. In cazul in care este necesar si posibil accesul la panoul de comanda sau placa cu circuitele logice trebuie sa pastrati aceleasi norme de siguranta.

Mentenanta generala a unor navomodele nu necesita cunostiinte tehnice prea avansate, ci doar parcurgerea cu atentie a documentatiei ce insoteste fiecare produs, insa daca este nevoie de o interventie mai tehnica, solicitati fie ajutorul nostru, fie a unui expert in navomodele. Noi va asteptam cu si mai multe detalii, dar si cu o oferta completa de navomodele, accesorii si consumabile pe pagina noastra, www.barciplantat.ro

Similar Articles
Iată cum se odihnesc vedetele de la Hollywood

Iată cum se odihnesc vedetele de la Hollywood

Atunci când viața ți se află în permanentă mișcare și ai de făcut multe lucruri

Pelerinajele la Manastirea Prislop o cale buna de a va regasi din punct de vedere spiritual

Pelerinajele la Manastirea Prislop o cale buna de a va regasi din punct de vedere spiritual

Manastirea Prislop dateaza inca din secolul al XVI – lea fiind situata in Transilvania si

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de

Mergeti la pescuit la rapitor noaptea?

Mergeti la pescuit la rapitor noaptea?

  Placerea pescuitului este obtinuta prin combinarea a mai multor factori, evident atunc cand vorbim despre

Mystery Rooms Escape- joc camera misterelor

Mystery Rooms Escape- joc camera misterelor

Pentru o distractie maxima si de neuitat,plina de adrenalina si incercari, ia-ti prietenii si vino