articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre imprimante second hand si tanarul Dan

Despre imprimante second hand si tanarul Dan

🕔24.Sep 2015

Sunteti tanar, iar cu ajutorul eforturilor depuse dar si a suportului financiar al celor dragi ati reusit sa va ridicati propria firma pe picioare. Aveti tot ceea ce va trebuie, insa, din cauza stresului si a agitatiei ati uitat de imprimanta. Ei bine, chiar daca bugetul nu mai este unul mare, Fabi Comimpex 95 va ofera posibilitatea de a achizitiona imprimante second hand laser color sau alb-negru, la cele mai bune preturi. Despre motivele pentru care va recomandam sa alegeti o imprimanta second hand nu putem face referire prin doua aspecte. Pretul, si… pretul. Pretul unei imprimante second hand este uneori comparabil cu pretul unei imprimante pe cerneala noua. Insa, daca doriti sa achiziotanati una noua pe laser, atunci vorbim de sume de bani foarte mari, insa, cum tehnologia evolueaza in mod constant, de ce sa platiti sume enorme de bani cand puteti avea un produs care face exact aceeasi treaba, dar la un pret chiar mai mic de jumatate.

Imprimante second hand cu o garantie de un an

In cursul acestui articol vom urmari povestea lui Dan, tanarul care si-a luat pe ultima suta de metri o imprimanta second hand de la noi, bucurandu-se acum de calitatea printurilor oferite de aceasta. Tot ceea ce a trebuit Dan sa faca, a fost sa intre pe siteul nostru, www.fabi.ro sa aleaga modelul dorit si sa-l ridice de la sediul nostru din Bucuresti, Strada Logofatul Tautu nr. 68A Sector 3. Aici ajuns, Dan a primit toate informatiile necesare pentru a putea lucra cu noua sa imprimanta dar si o garantie de un an pentru aceasta.

Cea mai des intalnita situatie la orice gen de imprimante second hand, dar si noi, este blocarea hartiei intre tamburii de alimentare a imprimantei. Majoritatea echipamentelor sunt prevazute cu trape sau zone de acces pentru a facilita rezolvarea acestor situatii intr-o maniera cat mai rapida si usoara. Astfel, Dan, vazand semnul de “paper jam” afisat pe ecranul LCD al imprimantei, a stiut imediat ce are de facut. A deschis trapa de acces la mecanismul cu tamburi, iar acolo a observat cele 3 coli de hartie ce fusesera preluate din greseala de aparat.

Scoaterea hartiei blocate la orice tip de imprimante second hand sau noi

La majoritatea tipurilor de imprimante second hand scoaterea hartiei blocate intre role este o operatiune usoara, insa trebuie avuta rabdare. Tragerea cu o forta prea mare a hartiei poate duce la ruperea ei dar si la deteriorarea mecanismului. Astfel, Dan a ales sa invarta cu varful degetului tamburul superior de alimentare (este vizibil la orice imprimanta) pana a reusit sa vada mai bine de jumatate din colile de hartie. Avand acum o portiune generoasa de care sa prinda, Dan a tras usor de colile de hartie pana a reusit sa le scoata fara probleme. Cu o simpla restartare a imprimantei Dan a incheiat toata procedura. Ceea ce mai trebuie sa stie Dan este faptul ca teancul de hartie trebuie scuturat inainte de a fi introdus in tava imprimantei. Astfel se elimina riscul de lipire intre 2 coli.