articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre gama de manusi din nytril oferita de Hufmed

Despre gama de manusi din nytril oferita de Hufmed

🕔11.Feb 2015

Fara materialele consumabile atat de necesare, nici un medic nu si-ar putea desfasura activitatea in conditii de igiena si sterile, conditii fara de care serviciile medicale ar fi mult mai slabe, lipsite de performanta. Hufmed, ofera tuturor clientilor sai, prin intermediul siteului www.hufmed.ro produse de unica folosinta si nu numai pentru a putea permite medicilor si personalului medica sa-si desfasoare activitatea, putand oferi pacientilor lor servicii medicale in conditii de deplina siguranta si protectie antibacteriana. Un astfel de produs din categoria celor consumabile se afla si gama de manusi din nytril pentru consultatii si nu numai.

Aplicatiile pretabile pentru gama de manusi din nytril

Recomandam utilizarea de manusi din nytril pentru persoanele care au alergii la pudra de talc sau legat de latex. Aceste manusi de unica folosinta sunt concepute pentru consultatii si sunt in nesterile. Utilizarile pentru care va recomandam aceste manusi pleaca de la aplicatii de laborator, consultatii pacienti sau alte domenii unde nu este recomandat contactul direct sau neprotejat cu diferite obiecte.

Desi aceste manusi sunt nesterile, pentru aplicatiile de consultatii pacienti, mai ales in cabinete de medicina a familiei sau in alte tipuri de cabinete de consultatii unde nu este necesara protectia antibacteriana, ele reprezinta o solutie perfecta pentru orice medic. Aceste manusi din nytril sunt usor de utilizat, permitand o buna prindere, iar prin grosimea stratului de cauciuc din care sunt concepute, nu se afecteaza simtul tactil.

Un alt tip de aplicatie pentru gama de manusi din nytril este cea de laborator. Insa la acest capitol trebuie tinut cont ca acestea nu ofera protectie chimica. Contactul suprafetei de cauciuc a manusii cu acizi nitrici sau oxidanti puternici poate duce la arsuri chimice si termice grave, cauzate de reactiile chimice dintre substante si nytrilul din compozitia manusilor. Insa, pentru manipularea diferitelor ustensile de laborator sau a vaselor tehnice dintr-o astfel de facilitate poate fi efectuata fara probleme cu ajutorul acestor manusi din nytril. De asemenea, acest tip de manusi poate fi folosit si pentru saloane de masaj, sali Spa precum si in saloane de relaxare sau tratament natural, dar si pentru lucrul cu materiale si ustensile septice.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se