articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre gama de benzi adezive

Despre gama de benzi adezive

🕔18.Feb 2016

 

Fie ca reparati, sunteti pasionat de electronica sau pur si simplu aveti nevoie de o solutie pentru a prinde si fixa diferite lucruri, gama de benzi adezive oferita de catre CTL Ambalaje este solutia perfecta pentru dumneavoastra. Oferim o paleta completa de benzi adezive ce pot fi folosite in diferite domenii, cum ar fi industria auto, constructii, la ambalarea coletelor dar si pentru fixarea obiectelor mici sau marcaj, aceste utilizari vor fi subiectul acestui articol in care vom descrie tipurile de benzi adezive pe care le producem.

De la benzi adezive simple, la cele rezistente sau pentru mascare

Benzile adezive simple, sau cele folosite pentru ambalare sunt poate cele mai uzuale tipuri de benzi adezive. Similare cu Scotch-ul acestea folosesc un adeziv ecologic pe baza de apa. Acest tip de banda adeziva este folosit intr-o arie foarte larga de aplicatii incepand cu inchiderea cutiilor si a pachetelor, pana la domenii ca agricol, alimentar, constructii, etc. Practic, aceste benzi adezive sunt cele mai populare tipuri de banda, ele existand in orice casa aproape. Evident, aceasta banda este utila in foarte multe situatii, insa trebuie sa spunem ca aceasta nu poate inlocui o banda izolatoare deoarece aceasta poate fi perforata cu usurinta, ducand la posibilitatea electrocutarii.

Seria de benzi adezive cu adeziv pe baza de cauciuc natural este destinata in general cam acelorasi aplicatii insa, spre deosebire de cea cu adezivi pe acril solubil in apa, aceasta poate face fata unor conditii speciale. Fie ca vorbim de un grad ridicat al umiditatii sau temperaturi sub -25o Celsius fara a-si pierde proprietatile adezive. Aceste benzi adezive sunt folosite in ambalarea cutiilor si a coletelor, dar si pentru impachetarea sau sigilarea alimentelor si a baxurilor ce urmeaza a fi congelate.

Gama speciala de benzi adezive pentru segmentul constructiilor, auto si nu numai

Ei bine, gama speciala de benzi adezive incepe cu cea folosita pentru mascare. Aceasta banda din hartie este foarte bine-cunsocuta celor care lucreaza in renovari deoarece aceasta este cea mai folosita pentru acoperirea diferitelor suprafete in timpul aplicarii vopselei. Cel mai bun exemplu este situatia in care doriti sa zugraviti peretele fara a lasa urme pe tavan. Asadar, la imbinarea tavanului cu peretele puteti aplica o banda din hartie pentru a masca respectiva portiune de tavan. Ramanand tot in domeniul constructiilor, gama de benzi adezive pentru constructii contine diferite benzi ce pot fi folosite pentru prindere, marcare, izolare dar si pentru acoperirea diferitelor defecte ale suprafetei de Rigps.

Benzile pentru aplicatiile din domeniul auto sunt special concepute pentru mascare, insa spre deosebire de cele din hartie, aceste benzi adezive sunt realizate dintr-un PVC rezistent si foarte flexibil. La fel de flexibile sunt si benzile dublu-adezive, extrem de utile pentru fixarea diferitelor obiecte de mici dimensiuni, pentru decoratiuni, dar si pentru prinderea mochetei sau alte aplicatii similare.

Pentru a afla si mai multe informatii despre gama de benzi adezive pe care noi o punem la dispozitia dumneavoastra ne puteti vizita siteul www.ctlambalaje.ro loc de unde puteti sa ne si contactati in vederea solicitarii unei oferte personalizate pentru toate produsele noastre. Sustinem calitatea si cele mai inalte valori ale profesionalismului, alege un partener de incredere, Alege CTL Ambalaje!

Similar Articles
Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

  Tahograful este un dispozitiv necesar transporturilor rutiere, care are rolul de a inregistra viteza autovehiculului,

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

  Cartea de vizita a devenit o necesitate. Reprezinta o metoda eleganta prin care sa-ti promovezi

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

  Industria alimentara ocupa un loc fruntas in topul industriilor din tara noastra. Romanul este obisnuit

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Ti-ai dori sa lucrezi cu cineva in ceea ce priveste colectare carton in Bucuresti? Ai

Apelati cu incredere pentru orice tip de transport mobila Brasov

Apelati cu incredere pentru orice tip de transport mobila Brasov

  Sunt foarte multe situatiile in care pur si simplu aveti nevoie de cineva pe care