articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Design interior perfect pentru o casa placuta

Design interior perfect pentru o casa placuta

🕔21.Jul 2015

Fiecare iubeste sa vina seara acasa de la serviciu si sa-si odihneasca ochii intr-o ambianta placuta si relaxanta. Pentru aceasta trebuie sa dispunem de un design interior placut, dar nu tot timpul putem ghici ce se potriveste camerei si ce ni se potriveste noua. Multi se ciocnesc cu problema amenajarii  locuintei, a alegerii materialelor corspunzatoare, alegerea sistemului de iluminat si desigur ca alegerea mobilierului care se potriveste stilului persoanei. Toti ar trebui sa aleaga ceea de ce au nevoie, si ceea ce li se potriveste temperamentului sau. Pentru a fi siguri profesionistii nostri cer parerea clientilor, viziunea lor asupra cum ar trebui sa arate locuinta proprie.

Greseli in designul interior

Multi cind amenajeaza interiorul fara sa vrea comit cinci greseli, ele fiind :

  • Este alegerea unei imagini care nu convine proportiilor casei. Sau clientul a vazut o imagine in care podul este inalt, si candelabrul este foarte scump si este principala atractie, dar in realitate dispune doar de o garsoniera. Sau a observat cum in imagine podul  unei case este din lemn si cu semineu, si cu largi si luminoase geamuri cu vedere spre Alpi, dar in realitate dispune de un apartament mic si cu geamuri putine care au o vedere spre ceva neatractiv.
  • De multe ori clientii aleg obiectele de amenajare pina a se face amenajarea si pina a se clarifica in cum va fi viitorul design interior.
  • Multi doresc un tavan minunat dar nu dispune de inaltimea perfecta care va permite admirarea lui in frumusetea sa completa. Clientul trebuie mereu sa tina cont de inaltime pentru a determina ce tavan se potriveste.
  • Supraglomerarea camerelor este frecventa, intilnita la majoritatea clientilor. Trebuie sa tinem cont de faptul ca spatiul trebuie sa respire, sa nu oboseasca ochii. Dar ei aleg diferite texturi, diferite culori, diferite obiecte care supraincarca camera.
  • O greseala mare tot ramine a fi banalitatea.

Designul interior in functie de structura cladirii

Profesionalismul nostru permite sa intelegem cerintele artistice si tehnice a oricarui proiect care il avem in miini pentru a-l realiza. Specialistii nostri stiu cum sa planifice un spatiu, si cum sa-l transpuna eficient si sa-l explice clientului. Echipa noastra stie cum sa combine culoarea, materialele, textura si cum interactioneaza lumina cu ele pentru o ambianta confortabila si un design interior de cinci stele. Principal, in munca noastra este faptul ca trebuie sa tinem cont de structura cladirii si de siguranta locatarilor.

Designul interior trebuie sa fie atractiv si functional

Echipa noastra este compusa din tineri designeri de interior, talentati, creativi si plini de imaginatie care aplica profesionalismul in orice situatie si orice cerinta a clientului. Muncim spre a face un design interior atractiv si functional, pentru ca clientul nostru sa fie multumit pe deplin si sa mai apeleze la noi in orice caz, noi ii vom fi bucurosi oricind si il vom ajuta pentru a simti confortabilitatea maxima a casei sale.   Ne daruim muncii noastre indragite, ceea ce ne ajuta sa obtinem experienta si placere enorma.

Mai multe informatii pe www.LogoSiDesignInterior.Ro

Similar Articles
Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

  Vrei sa montezi rulouri exterioare aluminiu pentru a avea parte de confort in fiecare anotimp?

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet pentru spatiile tale? Produsele necesare pentru a avea sapa autonivelanta inainte de montarea

Jaluzele

Jaluzele

  Lucrati la un birou in care in perioada verii temperaturile sunt foarte ridicate din cauza

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

  Un lucru destul de interesant, stiati ca majoritatea povestilor de dragoste incep intr-un parc pe

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

  Calitatea este o trasatura mult aclamata, insa putine produse detin aceasta trasatura. Despre linia de