articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Design interior un lucru primordial in casa

Design interior un lucru primordial in casa

🕔23.Jul 2015

Atractia principala a casei de-a lungul timpului ramine a fi designul interior, de cele mai multe ori unii au un design interior greu de definit ceea ce este o problema enorma, rezolvarea acestei probleme ar trebui sa fie doar una, apelarea la un serviciu calitativ acordat de o echipa ingenioasa, creativa si activa care pot face din casa dumneavoastra ceva deosebit de frumos si de atragator. Spatiul pe care il decoram, va arata conform tuturor dorintelor dumneavoastra. Daruinta in munca, acesta este secretul succesului  nostru. Indentificam solutii ideale pentru a amenaja casa ta dupa cele mai moderne criterii care se gasesc acum.

Greseli in designul interior si desigur amenajari interioare

Fara sa stie multi   se ciocnesc cu cinci greseli:

  • Prima greseala si cea mai mare ramine totusi a fi banalitatea de care nu pot scapa multi.
  • A doua greseala fiind cea ca multi isi aleg obiectele de amenajare inainte de a avea un plan concret de amenajare, si sufera pierderi banesti mari cumparind ceea de ce nu au nevoie. Sau doresc o reamenajare, dar doresc sa foloseasca obiectele vechi, ceea ce nu inseamana amenajare ci doar mutatia simpla a obiectelor dintr-o camera in alta.
  • A treia greseala la fel este frecventa, locatarul observa imaginea unei camere intr-o revista, in revista, camera este inalta si candelabrul este principala atractie a camerei si chiar a casei, dar in realitate dispune doar de o simpla garsoniera. Sau a zarit la televizor ca podul casei este decorat doar cu lemn si geamurile au vedere spre virfurile inalte a Alpilor. Cind, realitatea e cruda si casa sa are doar geamuri mici cu vedere spre ceva neatragator.
  • A patra greseala este imitarea, unii doresc sa aiba un tavan clasic atunci cind inaltimea este mica pentru a-l putea admira. Ceea ce nu se poate numi adaptare.
  • Si a cincea fiind cea a supraaglomerarii cind camera se incarca cu diferite forme greoaie, culori calde, si obiecte complet nefolositoare fara a se gindi ca o camera trebuie sa fie complet aerata si relaxanta pentru a putea sta in ea.

Un design interior trebuie conceput cu grija pentru a nu regreta mai tirziu banii pierduti, dar echipa noastra te va ajuta sa faci alegeri rationale.

Design interior conceput de specialisti

Clientii mereu cauta sustinere si venid la noi vor avea parte de ea. Nu doar de sustinere dar si de un sfat  profesional, avem abilitati in comunicare pentru a preveni neintelegerile si de a le rezolva mult mai repede. Va garantam ca veti avea parte doar de confortabilitate maxima si de un rezultat incredibil de calitativ a serviciilor noastre de design interior.

Design interior nu doar pentru locuinte

Oferim servicii de design interior nu doar pentru locuinte dar si pentru scoli, birouri, banci si alte institutii fie private, fie publice sau chiar guvernamentale. Hotelurile neaparat trebuie sa fie atractive, si interesante, restaurantele trebuie sa fie romantice. Ne staruim sa-ti oferim cele mai interesante solutii pentru a avea parte de originalitate.

Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul www.logosidesigninterior.ro

Similar Articles
Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

  Vrei sa montezi rulouri exterioare aluminiu pentru a avea parte de confort in fiecare anotimp?

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet pentru spatiile tale? Produsele necesare pentru a avea sapa autonivelanta inainte de montarea

Jaluzele

Jaluzele

  Lucrati la un birou in care in perioada verii temperaturile sunt foarte ridicate din cauza

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

  Un lucru destul de interesant, stiati ca majoritatea povestilor de dragoste incep intr-un parc pe

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

  Calitatea este o trasatura mult aclamata, insa putine produse detin aceasta trasatura. Despre linia de