articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
New Design Composite pastreaza uleiul in cele mai bune conditii

New Design Composite pastreaza uleiul in cele mai bune conditii

🕔20.Jun 2013

Lucrezi in domeniul constructiilor si ai nevoie de o cabina pentru birou, cabina pe care sa o instalezi pe santier? Consideri ca parcurile si spatiile publice ar trebui dotate cu toalete ecologice, astfel incat sa nu fi nevoit sa cauti in disperare o toaleta ce apartine de vreun bar sau restaurant? Stiai ca deseurile periculoase trebuie transportate in containere speciale, pentru a se evita accidentele ecologice? Compania pentru care lucrezi extrage ulei vegetal si are nevoie de containere pentru depozitare in conditii optime? New Design Composite este firma care te poate ajuta in oricare dintre situatiile amintite. Intra pe site-ul ei, informeaza-te cu privire la toate ofertele si promotiile pe care New Design Composite le are special pentru tine si fa o comanda directa, pe e-mail sau la telefon.

New Design Composite – valoare si eficienta

Majoritatea oamenilor cand aud de rasini poliesterice nesaturate si de spuma poliuretanica rigida nu stie ce sa creada si cu ce „se mananca” aceste denumiri. Afla ca exista firme care lucreaza cu aceste materiale si produc fel si fel de articole, pe care si tu s-ar putea sa le utilizezi in viata de zi cu zi. Pana la urma nu conteaza sa stii ce sunt si de unde provin toate aceste materiale sau cum se obtin, caci ar fi prea complicat de inteles, ci conteaza mai mult utilitatea lor.

Despre ce articole este vorba? Cine nu cunoaste toaletele ecologice amplasate fie in parcuri, fie in marile orase, astfel incat trecatorii sa nu fie stresati din cauza nevoilor fiziologice presante?! Sau caminele pentru puturile de apa, care se folosesc atat in gospodariile oamenilor de rand, dar care isi gasesc aplicabilitate si in diferite industrii?

O firma care produce astfel de articole destul de neobisnuite, dar foarte utile, este si New Design Composite. Compania are peste 10 ani de experienta in acest domeniu si a inteles ca succesul este garantat de calitatea produselor pe care le ofera, cat si de valoarea si eficienta propriei echipe!

Uleiul vegetal – o sursa importanta de nutrienti pentru oameni

Uleiul vegetal reprezinta pentru oamenii de pretutindeni o sursa foarte importanta de nutrienti, fara de care organismul nu ar functiona la parametrii optimi. Uleiurile vegetale se pot obtine din mai multe tipuri de seminte uleioase, iar procedura este una simpla. Este vorba despre presare. Uleiul de prima presa este foarte valoros, insa oamenii s-au obisnuit sa-l consume pe cel rafinat.

Dar unde colectezi toata cantitatea de ulei obtinuta, astfel incat aceasta sa nu fie contaminata? In containere speciale. New Design Composite produce astfel de containere in care se pot depozita uleiurile urmatoare: de tip ecoil euro minerale, ecoil new minerale si ecoil minerale.

Toata seria de recipiente fabricate de New Design Composite este brevetata, ele fiind fabricate din polietilena de culoare inchisa, neagra sau verde. Este importanta si nuanta deoarece uleiul se pastreaza mult mai bine in sticle inchise la culoare, in care nu patrunde asa de bine lumina. Practic, aceste containere sunt duble, pentru siguranta uleiului. Ele sunt prevazute si cu filtre, dar si cu capac, pentru un transport in siguranta.

Daca ai nevoie de un container depozitare ulei vegetal, ia legatura cu firma New Design Composite. Pentru contact, apeleaza numarul 0248-217.850 sau trimite un e-mail pe adresa office@newdesigncomposite.ro.


In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre umbrelele de ploaie Oblio.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare