articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
New Design Composite, cabine modulare – Solutii practice si moderne!

New Design Composite, cabine modulare – Solutii practice si moderne!

🕔04.Nov 2014

Ofera un grad ridicat de confort prin izolarea termica excelenta, precum si protectie anticoroziva optima, o durata de viata ridicata si totodata, o intretinere usoara. Cabinele modulare reprezinta alternative noi de confort, fiind utilizate pentru constructiile cu caracter sezonal si permanent. Acestea au ca destinatie puncte de vanzare, puncte de paza, birouri, scoli, puncte vamale, gherete de politie, tonete de vanzare (ziare, reviste, jetoane, etc), pentru informatii turistice, in armata sau in aeroporturi.

Cabinele modulare sunt constructii practice si foarte avantajoase  pentru cei care doresc sa asigure angajatilor conditii excelente de desfasurare a activitatilor zilnice la punctul de lucru. Daca esti in cautarea unui furnizor de cabine modulare care sa-ti ofere nu doar produse de calitate ci si preturi accesibile, apeleaza la New Design Composite, companie ce executa produse pe baza de rasini poliesterice nesaturate si armate cu fibra de sticla. Astfel, din catalogul firmei poti opta pentru cabine modulare disponibile intr-o diversitate de modele, cu accesorizari dintre cele mai diverse.

Gasesti in oferta New Design Composite cabine modulare prevazute cu instalatie electrica, surse de iluminat, cablu de date, precum si multe alte facilitati. Pe scurt, New Design Composite iti ofera confortul deplin sub forma unor solutii inovatoare: cabine modulare!

Cabine modulare – Solutii practice, pentru un plus de confort la punctul de lucru!

Daca pana nu demult tonetele improvizate din materiale metalice erau accesorii des intalnite in piete, in statii de autobuz ori pe santierele de constructii, astazi, aceastea au fost inlocuite cu alternative mult mai utile si mai confortabile: cabine modulare.

Cabinele modulare sunt adaposturi menite sa asigure toate cele necesare pentru desfasurarea activitatilor in conditii normale de lucru. Dincolo de confort, o cabina modulara ofera siguranta si garantia unei investitii pe termen lung. In plus, o cabina modulara raspunde cu succes tuturor exigentelor in materie de design, aspectul estetic fiind unul atractiv si usor de integrat in orice spatiu.

Ce este important sa stii despre cabinele modulare? In primul rand, ele ofera o foarte buna izolare termica si fonica, gratie materialelor utilizate in confectionarea lor si gratie sistemului de imbinare tip sandwich. In al doilea rand, cabinele modulare se remarca prin rezistenta la uzura si rezistenta la actiunea razelor UV (suprafetele exterioare sunt special tratate impotriva factorilor externi; ploi, cicluri repetate de inchet-dezghet, grindina, etc).

Cabine modulare, la super-preturi? Apeleaza la specialistul in domeniu: New Design Composite!

Daca vrei sa te bucuri de calitate la preturi mici, New Design Composite vine in intampinarea ta cu o gama completa de cabine modulare (cabine cu dus si toaleta individuala) confectionate astfel incat sa ofere cel mai ridicat nivel de confort si functionalitate!

New Design Composite comercializeaza cabine modulare realizate din fibra de sticla, tip sandwich, cu spuma poliuretanica rigida care asigura izolatie termica si fonica. Cabinele sunt prevazute cu usi si ferestre confectionate din profile de aluminiu, disponibile intr-o gama diversa de culori.

Executam cabine modulare cu un design ultra-modern, accesorizate cu sisteme de siguranta automate, lampi, intrerupatoare, prize si chiar instalatii de telefon. Cabinele sunt foarte rezistente la coroziune si in plus, sunt foarte usor de curatat. Toate acestea fac din produsele noastre solutii durabile si adaptate oricaror necesitati.

Pentru a comanda cabine modulare din oferta New Design Composite este suficient sa accesezi pagina noastra de internet!

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare