articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Descopera  cele mai pretioase invataruri in cartea  „Arhanghelul Metraton ”, de Joshua David Stone !

Descopera cele mai pretioase invataruri in cartea „Arhanghelul Metraton ”, de Joshua David Stone !

🕔21.Jun 2016

Cartile spirituale ne ajuta sa ne redescoperim si sa ne continuam drumul in viata asa cum l-am inceput. Nu putini sunt cei care odata cu inaintarea in viata, complesiti si probleme, se trezesc la rascruce si nu stiu cum sa depaseasca momentele dificile. Cartile sunt un adevarat refugiu pentru cei care au nevoie de un sfat, de o invatatura si de sfaturi practice care sa-i ajute sa treaca peste aceste obstacole. Un astfel de exemplu este si Arhanghelul Metraton, un titlu semnat Joshua David Stone.

In aceasta carte, autorul ne invita sa-l descoperim pe cel de-al 7-lea patriarh dupa Adam, dar mai ales invataturile acestuia.  Cartea urmareste in mod deosebit tehnici ale dezvoltarii constiintei, dar mai ales constientizarea misiunii spirituale a fiecaruia dintre noi. Citind aceasta carte, ne amimtim ca scopul nostru este sa fim cat mai aproape de Divinitate si sa pastram o legatura cat mai stransa cu lumea interioara, prin meditatie si rugaciune.

Cartea Arhanghelului Metraton este publicata de Editura Agni Mundi, si tot aci mai puteti gasi inca alte 17 tutluri ale aceluiasi autor, la cele mai bune preturi. In plus, aveti acces la aceste carti online, ceea ce inseamna ca puteti beneficia de comenzi rapide si foarte simplu de efectuat. Asadar, pentru mai multe informatii si carti, faceti o vizita acestei edituri!

Cine este  Arhanghelul Metatron?

Arhanghelul Metatron este considerat cel mai pamantesc dintre arhangheli, deoarece la randul sau, acesta a fost un om virtuos, plin de credinta si iubire, dar mai ales capabil sa-si ajute semenii. Misiunea sa cereasca este aceea de a consemna toate faptele noastre, pentru ca experienta umana sa stea la baza invataturilor celor mai ales, atat de valoroase in vremuri tulburi. Pe pamant, misiunea lui consta in a fi martor la actiunile noastre, gratie lui fiind oamenii constienti de sensul existentei lor.

„Arhanghelul Metatron” de Joshua David Stone este o carte care ne ajuta sa intelegem  ca atunci cand o groaza de sentimente neplacute isi fac loc in sufletul nostru, trebuie sa luam atitudine si sa cerem ajutor divin. Arhanghelul Metatron ne poate ghida pentru a ajunge pe drumul cel bun, insa solutia o vom gasi doar in noi insine, nu in alte modele. Asadar, oricine isi doreste sa se dezvolte spiritual, poate citi aceasta carte. Invataturile si informatiile puse la dispozitie de catre Dr. Joshua David Stone va vor ajuta cu siguranta, astfel ca veti mai dori sa cititi si alte publicatii asemanatoare.

Comanda acum Arhanghelul Metatron de Josua David Stone!

Metatron este un Arhanghel si un Serafim care il insoteste pe Dumnezeu. Mai mult, se presupune ca acesta ar fi fost profetul Enoh inainte ca Dumnezeu sa-i confere puterea de Arhanghel. Acesta poate mai aparea si sub numele de Metatetron, Meraraon sau Merraton. Pentru mai multe detalii despre cartea Arhanghelul Metatron de Josua David Stone, vizitati libraria Agni Mundi!

Similar Articles
Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba de educația copilului tău

Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba de educația copilului tău

  Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba

Cele mai bune metode ca să te placă toată lumea

Cele mai bune metode ca să te placă toată lumea

Savanții au cercetat comportamentul oamenilor în societate și au scos la iveală unele lucruri ce

La ce se gândește soacra ta? Cu siguranță nu-ți vei da seama

La ce se gândește soacra ta? Cu siguranță nu-ți vei da seama

Acel moment când îți găseși sufletul pereche, bărbatul alături de care vrei să petreci restul

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Inceputul anului scolar ne poate aduce in minte amintiri frumoase din copilaria noastra. Agitatie si

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Poate ca ati auzit persoane vorbind de atacuri energetice si nu le-ati crezut pana cand