articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Deratizare

Deratizare

🕔13.Nov 2015

Una din regulile principale pe care trebuie sa le respectam daca locuim la casa, dar mai ales la bloc este pastrarea curateniei. In caz contrar exista riscul de a ne trezi cu rozatoare care ne invadeaza subsolurile, beciurile si chiar locuintele sau zonele dintre blocuri sau case. Daca sunteti din Bucuresti si va confruntati cu aceasta problema si vreti sa scapati cat mai repede de sobolani si soareci, trebuie sa apelati la o firma specializata care sa realizeze o operatiune de deratizare la fata locului. Igiena Romserv DDD este firma care va poate ajuta sa scapati de rozatoare.

Ce inseamna de fapt deratizare si in ce consta aceasta?

Este important de precizat faptul ca termenul deratizare se refera la actiunea prin care rozatoarele precum soareci, sobolani etc sunt eliminati prin mijloace chimice sau de alta natura. Principalele metode de combatere a rozatoarelor sunt: momelile, capcanele, eliminarea punctelor de intrare pe care le identifica echipa deplasata la fata locului.

De ce trebuie sa faceti deratizare?

Cu totii suntem deranjati de prezenta rozatoarelor pe langa blocuri sau case si exista o repulsie generalizata fata de aceste mamifere. Pe langa pagubele economice pe care le produc, soarecii si sobolanii sunt purtatori de germeni si vectori principali si transmit foarte multe boli infecto-contagioase, care sunt foarte grave, putand cauza in unele cazuri chiar si moartea. Printre cele mai cunoscute si periculoase boli transmise de rozatoare se numara si: icterul infectios, tularemia, leptospiroza, turbarea, bruceloza, antraxul etc. Iata de ce trebuie sa actionati rapid printr-o operatiune de deratizare, atunci cand le observati printre blocuri sau alte spatii deschise sau inchise.

Care sunt serviciile pe care vi le pun la dispozitie cei de la firma Igiena Romserv DDD?

Aceasta firma din Bucuresti vine in sprijinul clientilor sai cu mai multe servicii, realizate de echipe de profesionisti, foarte bine instruiti si pregatiti. Serviciile de care puteti beneficia sunt: deratizare, desinfectie, dezinsectie, tratamente fitosanitare, ignifugare, curatenie, gazari cereale.

Ce substante sunt folosite de catre angajatii firmei Igiena Romserv DDD la operatiunea de deratizare?

Angajatii firmei stiu foarte bine care sunt substantele si metodele care au cel mai mare succes atunci cand vine vorba de eliminarea rozatoarelor. Acestia folosesc raticid rodex pasta bait, raticid racumin pasta, rat cart, capcana vastrap, sobobox, double parafin. In functie de situatie, de gravitate, de suprafata etc se alege una din aceste metode. Operatiunea de deratizare trebuie realizata folosindu-se un echipament special si cu simt de raspundere. Firma dispune de echipamente moderne, noi si profesionale care impreuna cu substantele si metodele de care dispune, garanteaza succesul unei operatiuni de deratizare. In ceea ce priveste tarifele, acestea difera: exista tarife speciale pentru persoanele fizice si pentru cele juridice. Tarifele difera in functie de suprafata pe care este nevoie sa se intervina. Pentru suprafete foarte mari, tarifele pentru deratizare se pot negocia.

Contactati-i acum pe cei de la firma Igiena Romserv DDD pentru o operatiune de deratizare

Pentru a lua legatura cu reprezentantii acestei firme, aveti la dispozitie mai multe posibilitati: e-mail, telefon. Informatii suplimentare despre activitatea si serviciile firmei puteti sa obtineti accesand site-ul deratizare-dezinfectie.5net.ro. Firma are sediul in Bucuresti, Intrarea Ciubarului, nr 13. Nu ezitati sa solicitati o operatiune de deratizare acestei firme bucurestene atunci cand vreti sa scapati de soareci si sobolani.

 

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in