articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Deratizare de nota 10 de la Eurotopserv

Deratizare de nota 10 de la Eurotopserv

🕔22.Oct 2013

Esti in cautarea unei firme specializate care sa presteze, pe langa altele, si servicii de deratizare, deoarece odata cu lasarea frigului soarecii si sobolanii au inceput sa te cam calce pe nervi? Stiai ca deratizarea se realizeaza indeosebi primavara si toamna, chiar inainte de a efectua decontaminarea profilactica? De ce este importanta aceasta perioada? Deoarece acum rozatoarele sunt mai vulnerabile si poti scapa mai repede de ele. Si pentru ca suntem in plina toamna, ai face bine sa iei legatura cu o firma de deratizare care sa te scape de toata aceasta bataie de cap. Dar, la ce firma sa apelezi cand tu nu cunosti nici una? Unde sa o gasesti si cum sa iei legatura cu ea?

Daca esti din Bucuresti sau din Galti, dar nu numai, si daca ne permiti o mica recomandare, afla ca Eurotopserv este o companie ce isi are sediul in Galati si care se ocupa de cei 3 D atat de importanti. Este vorba despre dezinfectie, dezinsectie si deratizare.

Indiferent de nevoile tale in legatura cu o curatenie sclipitoare, Eurotopserv te poate ajuta cu cea mai mare placere. Cum ziceam, desi principala activitate a companiei se refera la prestarea de servicii cat mai profi de curatenie, echipa iti vine in ajutor si cu DDD, aceste din urma servicii fiind esentiale pentru un trai in conditii optime de curatenie si igiena.

Deratizarea de toamna se face numai cu Eurotopserv

Nimic nu este mai suparator, atunci cand locuiesti la casa decat sa te trezesti ca ai o curte plina cu soareci si sobolani, de parca ar fi vorba de o adevarata gradinita pentru rozatoare. Poate ca pentru unele persoane aceste mici animale sunt chiar dragute, insa, din pacate, ele sunt purtatoare de microbi si de germeni si pot transmite boli periculoase oamenilor. Dar, pe langa aceasta problema, mai intervine si faptul ca rozatoarele aduc pagube insemnate in gospodarie: ataca granele din hambare, rod cablurile electrice si isi fac tunele si gauri prin zidurile locuintei tale. Este de-a dreptul horror sa te trezesti in miez de noapte auzind cum vreun soricel care nu are somn se plimba prin peretii casei tale.

Ca sa nu ai deloc probleme cu rozatoarele, cel mai bine este sa apelezi la serviciile unei firme specializate in deratizare. O astfel de firma este si Eurotopserv din Galati. Compania iti recomanda sa faci deratizarea obligatoriu de 2 ori pe an, toamna si primavara, iar apoi sa apelezi la diverse solutii doar profilactic.

Ce fel de solutii utilizeaza Eurotopserv? Utilizeaza cereale, momeli parafinate sau momeala proaspata. De asemenea, echipa mai apeleaza si la mijloace mecanice, um sunt statiile de intoxicare, mijloace chimice prin folosirea de raticide si mijloace fizice, precum ultrasunetele care alunga sobolanii, dar si undele electromagnetice care duc la cauzarea decesului.

Eurotopserv – echipa de care ai nevoie pentru curatenia casei tale

Toate lucrarile pe care Eurotopserv le efectueaza sunt in conformitate cu legislatia in vigoare, iar substantele utilizate se regasesc printre produsele avizate de catre Ministerul Sanatatii si Familiei.

Eurotopserv presteaza deratizari de toamna atat in Galati, cat si in Bucuresti, Braila, Tulcea, Constanta, Buzau, Ialomita, Calarasi si Vrancea.

Daca esti in cautare de servicii de calitate, apeleaza si tu la deratizare toamna Eurotopserv. Pentru informatii suplimentare despre firma si serviciile Eurotopserv, suna la numerele 0336-401-154, 0728-158-227 si 0722-594-990 sau trimite un e-mail pe adresa office@eurotopserv.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.