articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Deratizare de la Igiena Serv!

Deratizare de la Igiena Serv!

🕔23.Mar 2015

Serviciile de deratizare sunt extrem de cautate la inceputul primaverii intrucat se recomanda realizarea unor astfel de activitati la intervale regulate de timp. Igiena Serv ofera servicii de deratizare dintre cele mai profesioniste utilizand otrava eco, statii de intoxicare, curse de rozatoare si aparate cu ultrasunete. Realizate de doua ori pe an, aceste actiuni te vor scapa de pericolul distrugerilor materiale, dar si de imbolnavire. Deratizarea te va feri de boli diferite, cum ar fi trichineloza, bruceloza, febra aftoasa, turbare, cele mai raspandite boli care se transmit de la sobolani si soareci in mod frecvent animalelor si omului.

Apeleaza cu incredere la echipa Igiena Serv pentru orice spatiu pe care doresti sa il feresti de efectele nedorite ale prezentei rozatoarelor. Produsele utilizate in procesul de deratizare sunt eficiente mai mult timp, iar echipa de specialisti ai firmei Igiena Serv iti vor oferi toate sfaturile de care ai nevoie. Toate serviciile sunt profesioniste si au un bun raport calitate-pret. Acesta echipa intervine prompt si eficient, asigurand solutii optime si customizate de fiecare data.

Ce nu stiai despre deratizare

Deratizarea se recomanda in mod special pentru beciuri, retele de canalizare, depozite cu alimente, subsolul blocului, zonele in care se depoziteaza deseuri, hambarele si multe alte spatii similare. Igiena Serv ofera solutii viabile de deratizare, alese in functie de tipul spatiului pe care il detii si riscul de aparitie al rozatoarelor. Cu ajutorul produsului Rat Killer Perfekt Pasta, poti fi sigur de o exterminare 100% a rozatoarelor. Substantele intrebuintate pentru deratizare sunt 100% ecologice si nu dauneaza oamenilor sau animalelor. Deratizarea include doar metode si produse care sunt in acord cu normele sanitare aflate in vigoare pentru ca sanatatea oamenilor sa nu fie afectata in vreun fel. Avand o experienta de peste 13 ani in acest domeniu, Igiena Serv iti garanteaza eficienta si calitatea fiecarei operatiuni intreprinse.

In urma acestor actiuni, spatiile vor fi placute, curate si fara rozatoare. Contactand echipa firmei Igiena Serv, problema soarecilor si sobolanilor se va rezolva foarte repede. Perioada in care trebuie actionat cel mai intens cu aceste actiuni este primavara si toamna. Aceste rozatoare se pot adapta foarte usor in mediul urban intrucat au o varietate larga de locuri pentru a-si face culcusul. Metodele intreprinse in procesul de deratizare de catre echipa Igiena Serv sunt diverse si adaptate fiecarei situatii in parte, astfel incat rezultatele obtinute sa-ti satisfaca asteptarile.

Igiena Serv – igiena de care ai nevoie!

Compania Igiena Serv ofera servicii profesionale de curatenie indiferent de spatiul in care ai nevoie. Pe langa serviciile de deratizare, acestia ofera si servicii de dezinsectie si dezinfectie, alpinism utilitar, deszapezire de alei si strazi, lucrari de ignifugare, cat si comercializarea de produse igienico-sanitare. Serviciile oferite sunt efectuate de personal profesionist, care foloseste cele mai bune produse si metode pentru o curatenie desavarsita. Produsele utilizate respecta toate normele si nu afecteaza sanatatea omului. Contacteaza echipa firmei Igiena Serv si vei beneficia de cele mai profesioniste servicii din acest domeniu.

Datele de contact ale firmei Igiena Serv

Adresa firmei:  Str. Concordiei, nr. 5, Bucuresti, sector 4

Telefon: 0722 672 774

Email: office@igienaserv.ro

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.