articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Depozitarea apei potabile in conditii excelente!- Eco Avangard

Depozitarea apei potabile in conditii excelente!- Eco Avangard

🕔25.Mar 2014

Pentru ca apa este o resursa vitala pentru supravietuire, aceasta trebuie sa fie depozitata in conditii excelente, care sa nu ii afecteze in niciun fel calitatea.

Societatea Eco Avangard din Ramnicu Valcea va pune la dispozitie o gama variata de rezervoare metalice pentru apa potabila, astfel incat sa acopere un numar foarte mare de necesitati in acest domeniu. Rezervoarele pe care le oferim spre vanzare sunt recipiente confectionate din panouri de otel galvanizat la cald, de forma cilindrica, realizate prin tehnologia de debitare mecanica si imbinate prin suruburi. Pe langa stocarea apei potabile, acestea pot inmagazina si apa pentru incendiu, apa uzata, apa industriala, apa pentru irigatii, etc. Dimensiunile standard ale acestora sunt de 2,55 m x 1,25 m, grosimea de 3 mm, insa pot fi realizate si la alte dimensiuni, in functie de cerintele fiecarui client in parte si de calculele de proiectare.

Rezervoarele pentru apa potabila sunt, in principal, alcatuite din carcasa metalica, ramforsari si rigidizari metalice exterioare, termoizolatie interioara din polistiren extrudat, membrana din PVC plastifiat mulata in interiorul bazinului pe termoizolatie si un capac termoizolat cu gura de vizitare.

Rezervoarele au rolul de a stoca apa potabila pentru ca ea sa poata fi transmisa la utilizatorii finali, prin retelele de alimentare. Puteti opta pentru rezervoare metalice supraterane, subterane, verticale, modulare, rectangulare sau eliptice, astfel incat necesitatile voastre sa fie satisfacute. Produsele respective sunt concepute pentru a rezista la conditiile de mediu in care urmeaza sa fie amplasate, prezentand o rezistenta crescuta la coroziune, la intemperii, la factori chimici si fizici, etc. Alte avantaje pe care le prezinta, ar fi urmatoarele: intretinere facila, fara costuri mari, fiabilitate, montare usoara si rapida, constructie robusta si compacta, durata indelungata de exploatare, etc.

In cazul in care aveti nevoie de accesorii speciale pentru rezervoarele metalice pe care le comercializam, trebuie sa stiti ca tot noi suntem aceia care vi le putem furniza. Accesoriile sunt:

  • Acoperis structura metalica termoizolat cu inel superior pe stalpi de sustinere ancorati in fundatia rezervorului
  • Racord alimentare rezervor
  • Racord distributie cu dispozitiv antivortex
  • Racord golire rezervor pentru interventii de curatire periodica
  • Racord preaplin
  • Gura de vizitare laterala
  • Rezistenta de incalzire 3 kW cu panou de control si automat programabil cu senzor de temperatura
  • Membrana PVC plastifiat pentru apa potabila sau incendiu, conceputa in concordanta cu dimensiunile rezervorului

Societatea Eco Avangard a fost infiintata din dorinta de a oferi solutii ecologice complete pentru tratarea si epurarea apei, precum si pentru stocarea acesteia, constienta fiind de importanta pe care o are aceasta resursa.

Din gama noastra de produse, mai puteti achizitiona si statii, filtre, pompe, aparate de masura, etc., toate acestea respectand normativele legislative de protectie a mediului inconjurator. Produsele Eco Avangard se adreseaza societatilor din domeniul alimentar, petrolier, etc., acestea indeplinind chiar si cele mai exigente cerinte.

Apeland la ajutorul nostru veti fi extrem de multumiti de modul in care va decurge colaborarea, dar si de calitatea produselor si serviciilor oferite. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa intrati in legatura cu echipa Eco Avangard!

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică