articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Delimitare clara cu Telemarc

Delimitare clara cu Telemarc

🕔03.Oct 2013

Vara a trecut si nu realizezi inca de ce si cand, mai ales ca pentru vara aceasta aveai in plan mai multe constructii de facut, insa nu ti-a mai iesit nimic? Ai fi vrut sa-ti amenajezi curtea, sa pui intr-o parte, ceva mai in fundul ei, un gazon care sa se mentina vesnic verde, iar in fata, exact cum intri in curte, ti-ar fi placut sa ai o gradinita maricica de flori si arbusti din toate sezoanele, astfel incat intrarea casei tale sa arate mereu proaspata si primitoare? Si pentru ca trebuie sa pasesti pe undeva si nu ai vrea sa strici gazonul, te-ai gandit sa optezi pentru o alee facuta din pavele de beton, cu borduri din acelasi material, care sa intregeasca intreaga lucrare?

Ei bine, chiar daca vara a trecut mai repede ca gandul, s-a instalat toamna, iar in aceasta perioada se pot inca continua constructiile incepute pe timpul verii sau, cum este si cazul tau, acum te poti apuca de la inceput de amenajarea curtii tale.

Cauti o companie care sa-ti puna la dispozitie cateva modele de pavele si borduri de cea mai buna calitate, insa nu cunosti nici una? Esti constient ca este foarte importanta achizitionarea acestora, mai ales ca vine si sezonul ploilor si nu ai vrea sa duci tot noroiul si toata apa din curte direct in casa.

O companie care se afla printre cele mai bune din Romania cand vine vorba de pavele si borduri din beton este Telemarc si are sediul in Arad. Telemarc are o experienta bogata in comercializarea acestor materiale de constructii, care vor da un look aparte si ingrijit intregii tale curti.

Finisaje de calitate numai de la Telemarc

O gradina sau un parc fara alei este ca o mancare fara sare. Practic, spatiile verzi sunt create tocmai pentru plimbare, iar lipsa unei alei te duce cu gandul ca nu ai voie sa te bucuri de natura. Pe cand, daca ele sunt amenajate cu alei frumoase, ingrijite, confectionate din pavele care se imbina armonios si cu borduri din beton, care delimiteaza aleea de spatiul verde, parca ti-e mai mare dragul sa te plimbi in natura sa iei o gura de aer proaspat.

Deci, cum am mentionat si mai sus, bordurile sunt fabricate in general din beton si au dimensiuni diferite. Ele nu se pot separa de alei, la fel cum nu poti sa desparti ziua de noapte. Practic, bordurile au tocmai rolul de a intregi o alee sau un trotuar, de a-i conferi o frumusete aparte, finisata si ingrijita.

De asemenea, bordurile mai au si rolul de a delimita trotuarul pe care circula pietonii de partea carosabila si de a consolida marginile strazilor. Dupa cate realizezi, bordurile se pot folosi atat in propria ta curte pentru a-ti infrumuseta gradina, dar se utilizeaza si in spatiile publice, dand un aspect ingrijit orasului.

Telemarc – un partener priceput in domeniul amenjarilor exterioare

Daca vrei sa cumperi pavele si borduri de calitate superioara nu ezita sa-i contactezi pe cei de la Telemarc. Bordurile pe care aceasta companie ti le pune la dispozitie se monteaza foarte usor, dar se si intretin usor.

Un aspect foarte important al bordurilor Telemarc este faptul ca sunt foarte rezistente la ciclurile de inghet-dezget, ceea ce este un avantaj enorm pentru tine si pentru aleea ta.

Daca ai nevoie de borduri, ia legatura cu firma Telemarc. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0744.704.782 sau trimite un e-mail pe adresa telemarc_arad@yahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre colectare fier vechi.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare