articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Decoratiuni de Craciun – Da culoare si lumina sarbatorilor de iarna!

Decoratiuni de Craciun – Da culoare si lumina sarbatorilor de iarna!

🕔16.Dec 2013

Si anul acesta, iarna cu zapezile ca-n povesti de altadata se lasa inca asteptata. Seara din Ajunul Craciunului, zilele de Craciun si noaptea de Revelion sunt pentru majoritatea dintre noi cele mai asteptate zile din an, dat fiind faptul ca ele aduc cu sine un intreg ritual. Pentru a crea o atmosfera de sarbatoare nu e suficient sa alegeti doar cadourile potrivite si sa planificati in detaliu meniul mesei de sarbatoare, ci e nevoie sa va decorati si interiorul, respectiv exteriorul locuintei. Pentru acest lucru nu trebuie sa va complicati prea mult, e suficient doar sa va completati aspectul locuintei cu cateva elemente decorative de calitate. Orice articole bazate pe instalatii de lumini, de diferite culori si modele, pot scoate din banalitate sarbatorile dumneavoastra.

Astfel de elementele decorative care pot pune in valoare personalitatea locuintei dumneavoastra va sunt oferite de compania Decoratiuni de Craciun. Cu o experienta de peste 13 ani in proiectarea si executia de instalatii electrice, specialistii firmei din Viseul de Sus (judetul Maramures) va ofera solutii ideale pentru decoratiuni interioare si exterioare dedicate sarbatorilor de iarna. Printre aceste produse proiectate si executate se numara perdelele de lumini si benzile decorative luminoase pe baza de LED.

In ceea ce priveste perdelele de lumini, aceste decoratiuni de sarbatori sunt disponibile intr-o multitudine de culori si dimensiuni, majoritatea putand fi folosite atat in interior cat si la exterior. Perdelele sunt realizate pe mai multe siruri cu beculete LED si va sunt extrem de utile pentru decorarea fatadelor, balconului sau a vitrinelor la exterior. Totodata, ele isi pot gasi locul si in interior, tot pe vitrine, sau chiar pe ferestrele cu expunere mai larga. Dat fiind faptul ca modelele de perdele de lumini oferite de Decoratiuni de Craciun au factor de protectie IP 44, nu trebuie sa va faceti griji pentru zapada sau praful de afara, intrucat instalatia va functiona la fel de bine si la astfel de expuneri.

Caracteristicile generale ale unei perdele de lumini sunt: instalare simpla, durata de viata lunga, consum redus de energie si intensitate luminoasa ridicata. Nu in ultimul rand, trebuie sa tineti cont de faptul ca perdelele de lumini adauga eleganta desavarsita oricarei locatii si creeaza un impact vizual spectaculos. La compania maramureseana gasiti perdele de lumini in marimi diferite. In cazul in care aveti o locuinta mai mare, firma va pune la dispozitie perdele cu dimensiuni de 2 x 4 metri cu 800 de becuri LED, iar daca preferati una mai mica, puteti alege intre una de 2 x 1,5 m (plasa) sau de 2 x 1 m.

O alta metoda de amenajare cu instalatii electrice din ce in ce mai cautata in preajma sarbatorilor de iarna este reprezentata de banda decorativa cu LED. O astfel de banda luminoasa este diferita de instalatiile obisnuite prin faptul ca este realizata dintr-o banda izolata in interiorul careia se afla firul, iar becurile LED sunt dispuse la exterior, luminand puternic. Prin urmare, acoperirea cladirilor dumneavoastra cu banda pare mai voluminoasa si se face altfel diferenta intre siruri. Banda poate fi montata pe suprafete fara a modifica aspectul placut al instalatiei.

Asadar, daca doriti ca, de Craciun locuinta dumneavoastra sa fie una deosebita si toti musafirii sa va laude pentru design-ul acesteia, o astfel de banda este una dintre solutiile cele mai la indemana. Usor de utilizat, are un consum scazut de energie, culori puternice si frumoase, mai multe moduri de redare, rezistenta la apa si mai poate fi folosita si pentru decorarea magazinelor, geamurilor magazinelor, peretilor si scenelor.

Date de contact:

Str. Bogdan Voda,nr.40, Viseu de Sus, Maramures

Telefon: 0752-269-898

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,