articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce sa-ti cumperi saltele latex?

De ce sa-ti cumperi saltele latex?

🕔09.Nov 2016

Saltele latex sunt cunoscute si deosebit de apreciate in toata lumea datorita faptului ca au la baza materiale naturale, dar si datorita rezistentei lor aparte facand astfel fata trecerii timpului. Una peste alta, saltelele pe baza de latex sunt sanatoase si-ti ofera un somn linistit si odihnitor. Vrei mai multe detalii despre acestea? Iti spune Noapte Buna, magazinul online de unde poti cumpara saltele latex la un pret foarte bun.

Avantaje saltele latex

Deci, daca si tu te intrebi de ce sa cumperi saltele latex, iata raspunsul:

  1. Latexul este un material natural, moale, ce are proprietatea de a diminua presiunea si de a elimina durerile provocate de repaosul la orizontala. Cu toate acestea trebuie sa stii ca nu ofera senzatia de “alunecare in puf” pe care doar o saltea cu spuma cu memorie o poseda;
  2. Saltelele pe baza de latex au proprietati antimicrobiene si antialergice;
  3. Saltelele au proprietati elastice si tocmai datorita acestei proprietati reduce punctele de presiune;
  4. Sunt saltele durabile, cu o rezistenta aparte la uzura de zi cu zi;
  5. Ofera confort sporit in timpul somnului;
  6. Sunt saltele ce prezinta consistenta, sunt performante si cu siguranta experienta somnului pe o astfel de saltea te va cuceri din prima clipa;
  7. Saltelele cu latex “bat” saltelele memory foam la ora actuala fiind considerate cele mai bune saltele pe care le poti achizitiona in ziua de astazi. Iti ofera confort si satisfactie garantata in timpul noptii;
  8. Sunt saltele premium si chiar daca sunt mai scumpe, efortul investitiei chiar merita cu varf si indesat;
  9. Ofera comoditate in timpul miscarii;
  10. Sunt calduroase si au un miros placut si, nu in cele din urma, sunt eco friendly.

Una peste alta, salteaua pe baza de latex este perfecta pentru tine daca preferi saltelele ceva mai tari, daca mirosul si caldura saltelei conteaza pentru tine, daca preferi intotdeauna naturalul si esti adeptul miscarii “eco” si daca iti doresti sa poti ajusta straturile saltelei in functie de duritatea dorita sau de anotimp.

Cumpara saltele latex din magazinul Noapte Buna si bucura-te de calitate si preturi accesibile!

Vrei saltele latex pentru tine si familia ta? Magazinul Noapte Buna are 12 oferte dintre care poti alege salteaua potrivita. In plus, Noapte Buna iti ofera si transport gratuit pentru majoritatea saltelelor latex de pe site.

Astfel, poti alege salteaua latex de la Previ, Memo-latex cu 7 zone Aquagel Airfresh. Duritatea saltelei este medie, are la baza latexul natural si 7 zone portante de 6 cm. Stratul memory Aquagel Airfresh este de 7 cm. In magazinul online gasesti acest model la pret de producator, mai ieftin nu se poate!

Sau poate ca te atrage modelul Latex Foam H20, combinatie intre latex natural si spuma poliuretanica de 14 cm. Salteaua este prevazuta cu manere laterale si banda tridimensionala de aerisire. Materialul de acoperire este de tip strech tratat cu ioni de argint. Gradul de fermitate este tare, iar greutatea recomandata este 120 kg.

Desigur, pe noapte-buna.ro gasesti si alte modele de saltele latex. Pentru orice detalii suplimentare ia legatura cu echipa magazinului online!