articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce sa faceti o hidroizolatie?

De ce sa faceti o hidroizolatie?

🕔22.Oct 2015

Hidroizolatia realizata defectuos  sau inexistenta unei hidroizolatii este o cauza foarte frecventa a aparitiei mucegaiului sau a infiltratiilor de apa. In cazul in care aveti deja o casa sau doriti sa construiti una,  luati in considerare sa realizati o hidroizolatie, care aduce numai avantaje asupra cladiri.

Infiltratiile de apa reprezinta in ziua de azi o problema reala, dar si comuna, astfel fiind un inamic periculos al cladirilor, provocand diverse stricaciuni.

Cand este vorba de banii investiti, dar si timp pierdut cu un scop, ne dorim ca produsul care este finalizat sa fie pe masura asteptarilor noastre. In domeniul constructiilor termenul limita dar si calitatea constructiei reprezinta factorii de interes major, asadar o proasta hidroizolatie poate cauza probleme foarte mari.

Hidroizolatia este foarte importanta, aceasta protejeaza cladirile de infiltratiile de apa dar si de efectele imediate ale acestora, precum mucegaiul sau slabirea constructiei. Aplicata corect, hidroizolatia reprezinta salvarea constructiei atunci cand vine vorba de timp, banii sau probleme cu infiltratiile de apa in interiorul cladiri. Aplicarea hidroizolatiei se poate face pe acoperis, piscina sau terasa si rezista o perioada foarte indelungata de timp, avand o garantie foarte mare, uneori pe viata.

Suprafetele hidroizolate devin in acelasi timp impermeabile dar si felxibile, avand in acelasi timp si rezistenta la razele UV. Este indicata o hidroizolatie in locurile care sunt supuse riscului, avand ca efect evitarea unor complicatii in timp.

Tipuri de hidroizolatie

Metodele de hidroizolare actuale sunt solutii complexe capabile sa reziste o perioada foarte mare de timp, avand o calitate foarte buna dar si un pret excelent.  Alegerea unei hidroizolatii excelente se face luand in calcul  tipul de supfarata necesar hidroizolari.

Daca nu sunteti inca hotarat, puteti opta in general pentru hidroizolatie poliuretanica, PVC  dar si cu membrana bituminoasa.

O hidroizolatie este foarte importanta si nu trebuie facuta in graba sau cu materiale de proasta calitate, deoarece costurile implicate nu sunt de neglijat.

Daca se doreste o hidroizolatie pentru acoperisul unei claridi,  piscine sau terase, se poate alege o hidroizolatie cu poliuree, rezistenta la diferite actiuni precum ploi acide, grindina, lovituri sau trafic intens.

Este recomandata nu numai pentru acoperisul cladirilor dar si pentru acoperirea tevilor, podurilor si chiar si rezervoarelor, avand un pret destul de mic dar oferind in acelasi timp o foarte buna protectie.

Hidroizolatia cu poliuree este la ora actuala una dintre cele  mai moderne si rezistente metode de hidroizolatie.

Hidroizolatie prin Europlastic

Fiind lider pe piata Romaneasca, firma Europlastic aduce cele mai bune tehnologii in domeniul constructiilor pentru a satisface totii clienti. Se bucura de o experiente de peste 10 ani  piata, adunand in acest timp experienta dar si o echipa de profesionisti, care folosesc cele mai bune produse pentru o treaba excelenta.

Intra pe www.europalastic.ro, si afla aici mai multe informatii care te pot ajuta pentru a lua o decizie cat mai buna. Gama de produse si servicii este prezenta pe site, acestea fiind de o calitate excelenta. Alege Europlastic, alege  o lucrare de calitate si de durata.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare