articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce sa cumperi si tu tigla acoperisuri de la Roof Serv Line

De ce sa cumperi si tu tigla acoperisuri de la Roof Serv Line

🕔16.Jul 2015

Cauti tigla acoperisuri marca Bilka, Gerard sau Novatik datorita numeroaselor lor avantaje? Acestea nu numai ca se potrivesc oricarui tip de cladire, sunt rezistente si estetice, dar isi pastreaza frumusetea pentru o perioada indelungata de timp, iti protejeaza locuinta, insa sunt disponibile si la preturi bune, acum doar prin Roof Serv Line, partenerul tau din Constanta care le comercializeaza pe tot teritoriul tarii, iti ofera consultanta gratuita, montaj, dar si service la nevoie.

Tigla acoperisuri de la Roof Serv Line, o optiune inspirata!

 

Roof Serv Line din Constanta vine in intampinarea ta cu o gama completa si complexa de solutii si-ti ofera tigla acoperisuri, tigla metalica, sisteme de placare si de acoperire cu tabla cutata, casete de fatada, elemente pentru siguranta acoperisurilor sau sisteme de drenaj pluvial. Tot de la Roof Serv Line poti cumpara si constructii metalice multifunctionale, porti de garaj sau porti industriale, cat si alte produse si accesorii pentru constructii complexe.

Dupa cum observi, aceasta companie are o oferta foarte bogata, in special in ceea ce priveste tigla acoperisuri. Marcile pe care compania le comercializeaza si le promoveaza in toata tara sunt de calitate superioara, sunt branduri consacrate de a caror avantaje te poti bucura acum la un pret foarte bun:

1. Tigla acoperisuri Gerard. Este vorba despre tigla metalica cu acoperire din piatra, iar Roof Serv Line iti ofera inspre vanzare mai multe modele de tigla apartinand acestui renumit brand. Acest gen de tigla nu numai ca arata mai bine, insa si dureaza mai mult timp in comparatie cu alte marci, este sigura in orice mediu, ofera stil si siguranta casei tale sau oricarei cladiri comerciale. Are o rezistenta deosebita si este disponibila in mai multe nuante;

2. Tigla acoperisuri Novatik. Este prima tigla metalica oferita inspre vanzare in panouri mici si este produsa in Romania. Este realizata din otel dur, rezistent si stabil chiar si in conditii de ceata salina, nu corodeaza, asigura stabilitate ridicata intregului acoperis, iar culoarea este impecabila pentru foarte multi ani;

3. Tigla acoperisuri Bilka. Este printre cele mai utilizate modele de tigla metalica si se foloseste in special pentru constructiile rezidentiale. Are un aspect foarte frumos, este rezistenta si are pret bun de achizitie.

Ai nevoie de indrumare in alegerea tiglei potrivite? Echipa Roof Serv Line iti ofera consultanta gratuita, consultanta de specialitate pentru ca tu sa iei cele mai inspirate decizii. Ai nevoie si de servicii de montaj, dar si de service? Tot echipa Roof Serv Line ti le ofera la standarde ridicate de calitate si la preturi excelente.

Avantaje tigla acoperisuri

 

Deci, sa recapitluam, tigla acoperisuri de la Roof Serv Line are urmatoarele avantaje:

1. Manipulare usoara;

2. Depozitare facila;

3. Acces facil chiar si in mijlocul urban;

4. Pierderile tehnologice sunt cu mult mai mici chiar si cand arhitectura acoperisurilor este complexa;

5. Sunt acoperisuri sigure, rezistente si durabile;

6. Are o garantie de zeci de ani;

7. Estetica este deosebita chiar si odata cu trecerea timpului;

8. Nu corodeaza;

9. Are o rezistenta aparte;

10. Are preturi bune de achizitie.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege tigla acoperisuri de la Roof Serv Line. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Roof Serv Line? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0728-281.028 sau trimite un e-mail pe adresa office@roofservline.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare