articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce sa cumperi o piscina modulara?- As Piscine iti spune motivele

De ce sa cumperi o piscina modulara?- As Piscine iti spune motivele

🕔05.Nov 2013

Daca te gandesti sa montezi o piscina in gradina casei tale sau in spatiul exterior al hotelului pe care il detii, trebuie sa ai in vedere piscinele modulare pe care compania As Piscine le pune la dispozitia clientilor sai. Poti alege intre doua variante ale acestui tip de piscine, si anume: piscine modulare metalice care sunt confectionate din panouri metalice si protejate cu un aliaj de aluminiu-zinc (55% aluminiu, 43% zinc) si 2% un component siderurgic, aliaj care protejeaza impotriva coroziunii si piscine modulare din blocuri de beton-polistiren, care sunt izolate termic.

Materialele din care aceste doua tipuri de piscine sunt construite, ofera rezistenta mecanica, impermeabilitate, izolare termica, etc. Daca veti opta pentru piscinele modulare realizate de compania noastra, le veti putea personaliza, conferindu-le orice dimensiuni si forme, astfel incat sa se potriveasca in orice spatiu si sa maximizeze imaginea per ansambul a acestuia.

Tehnologia pe care o utilizam in fabricarea piscinelor modulare este de ultima generatie, iar materialele sunt de cea mai inalta calitate, pentru ca rezultatul final sa surprinda si sa satisfaca necesitatile fiecaruia dintre voi. Piscinele modulare, fie ele din panouri metalice sau din blocuri de beton, au o durata foarte mare de viata, aproape eterna.

De exemplu, aluminiul folosit la constructia piscinelor modulare din panouri metalice, asigura o bariera de protectie pentru acestea, zincul asigurand protectie catodica, iar materialele ce intra in componenta celui de-al doilea tip de piscine, sunt blocurile EPS din polistiren, care sunt foarte usor de armat si care asigura o izolare termica atat la exterior, cat si la interior, avand un coeficient de izolare de K=0,29, permitand astfel o reducere a costurilor de incalzire cu 30%. Etapele constructiei sunt foarte simple, pentru ambele tipuri de piscine modulare si din acest motiv, montarea lor se realizeza in timp util.

Sunteti in cautarea unei piscine elegante si durabile pe care o puteti achizitiona la un pret avantajos? Compania As Piscine reprezinta alegerea perfecta, fiind compania capabila sa va ofere piscine modulare care se preteaza acestor dorinte. Piscinele modulare sunt foarte usor de intretinut, iar accesoriile acestora, de asemenea. Pentru satisfacerea necesitatilor voastre, compania va poate furniza un kit special care include materialele necesare constructiei, functionarii si intretinerii piscinelor modulare, pe care specialistii nostri vi le ofera.

Finisajul, atat in cazul piscinelor modulare din blocuri de beton-polistiren, cat si in cazul piscinelor modulare din panouri metalice, se realizeaza cu ajutorul unei membrane din PVC, cunoscuta si sub numele de liner, care are un dublu rol: de hidroizolatie (etanseitate) si rol estetic.

Relaxarea pe timp de vara si chiar si in timpul celorlalte anotimpuri este posibila daca aveti piscinele modulare oferite de compania timisoreana As Piscine.  Indiferent de tipul de piscine pe care doresti sa le construiesti (rezidentiale, publice, piscine pentru centre SPA si Wellness), te poti baza pe serviciile de calitate pe care ti le oferim.

Echipa dinamica, experimentata va garanteaza ca realizarea piscinelor modulare se va face conform asteptarilor fiecaruia dintre voi. Pe langa aceste servicii de constructie, va oferim si servicii de echipare, reconditionare, exploatare si servisare piscine sau tot ce tine de domeniul SPA.

Piscine sigure cu design deosebit? As Piscine este tot ce va trebuie!

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare