articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce sa apelati la servicii de inchirieri autoutilitara 3.5 tone?

De ce sa apelati la servicii de inchirieri autoutilitara 3.5 tone?

🕔15.Oct 2014

Aveti o firma care trebuie sa realizeze un transport de marfa sau pur si simplu vreti sa va mutati mobila si lucrurile intr-o alta locatie? Tot ce va trebui sa faceti este sa apelati la servicii de inchirieri autolitara 3.5 tone. Aceasta dimensiune este foarte practica si se adapteaza cel mai bine nevoilor persoanelor fizice, pentru ca o camioneta poate sa fie prea mica, iar inchirierea unui tir poate fi prea scumpa si inutila.

Ce trebuie sa comunicati firmei care ofera servicii de inchirieri  autoutilitara 3.5 tone?

Prima caracteristica a acestui tip de transport este legata de destinatie, adica daca este un transport intern sau international, si care este distanta exacta, astfel incat sa vi se poata calcula tariful pentru cursa respectiva. Din acest punct de vedere, exista doua variante la care puteti apela, care se stabilesc in functie de nevoile dumneavostra. Prima se refera la o inchiriere simpla, pentru cateva curse sau chiar una singura, iar cea de-a doua reprezinta incheierea unui contract intre dumneavostra sau firma pe care o reprezentati si firma de transport, in baza caruia aceasta din urma asigura transporturi frecvente, regulate la furnizorii sau clientii pe care ii aveti. A doua varianta este mai convenabila pentru situatiile in care este nevoie sa  apelati de mai multe ori la servicii de inchirieri autoutilitara.

In cazul in care trebuie sa transportati marfa intr-un anumit termen, precizati acest lucru si firmei care presteaza servicii de inchirieri autoutilitara 3.5 tone, dar aveti grija sa specificati acest lucru si in contract, unde puteti sa adaugati si eventualele penalizari care se impun in cazul nerespectarii termenului de livrare.

De ce avantaje beneficiati optand pentru servicii de inchirieri autoutilitara 3.5?

Atunci cand decideti sa inchiriati acest tip de autovehicul, incercati sa optati pentru modele care sunt prevazute cu lift in spate, deoarece acesta este un accesoriu care previne riscul de deteriorare a marfii in momentul in care are loc incarcarea si descarcarea materialelor sau a mobilei, iar aceste lifturi se dovedesc cu adevarat utile atunci cand este nevoie sa transportati marfuri sau pachete fragile, sau produse din materiale casabile.

Un alt avantaj pe care il asigura serviciile de inchirieri autoutilitara de 3.5 tone este ca un astfel de autovehicul este suficient de mic incat poate circula aproape peste tot, fara sa fie restrictionat din punct de vedere al gabaritului. De aceea, daca v-ati mutat pe o strada ingusta si este nevoie sa carati materiale sau mobila acolo, autoutilitara de 3.5 tone se va dovedi cea mai fiabila si cea mai practica.

Prima problema cu care se confrunta persoanele care vor sa apeleze la servicii de inchirieri auto este legata de gasirea unei firme de incredere, care sa transporte marfa sau bunurile in conditii de siguranta, si care sa respecte termenele impuse. O astfel de firma este Transportsigur.ro, care va ofera servicii de inchirieri autoutilitara 3.5 tone la tarife foarte mici si pentru orice distante, toate autovehiculele din parcul auto indeplinind conditiile tehnice necesare pentru a circula pe drumurile publice din Romania si din Europa.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică