articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce sa alegi transport marfa intern de la Luna Transport?

De ce sa alegi transport marfa intern de la Luna Transport?

🕔18.Jul 2016

Cauti un partener de incredere care sa se ocupe cu servicii de transport marfa intern, cat si transport international la preturi excelente? Recomandarea noastra este Luna Transport din Bodesti, o echipa de profesionisti care-si va face treaba impecabil, exact pe masura asteptarilor tale!

Pentru transport marfa intern alege Luna Transport!

Despre Luna Transport trebuie sa stii ca este o companie infiintata in 2003, deci are suficienta experienta incat sa te increzi in calitatea serviciilor de transport marfa intern si transport marfa international pe care le presteaza.

Pe langa echipa foarte bine instruita, priceputa si pasionata, parcul auto Luna Transport are la dispozitie camionete MAN, Scania si Mercedes-Benz avand 7,5 tone sau 12 tone, 3,5 tone sau chiar 20 de tone, in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Aceste camionete sunt termoziolate si sunt dotate chiar si cu aparate frigorifice astfel incat temperatura din interior sa fie controlata pana in cele mai mici detalii.

Astfel, esti sigur ca transportul marfii tale se va face ca la carte si, in plus, la termenul stabilit. Rapiditatea cu care Luna Transport transporta marfa oriunde si oricand pe drumurile patriei este binecunoscuta in toata tara. Cum reuseste Luna Transport? Detine cate 2 soferi pe fiecare TIR, iar acestia se schimba des pentru a fi odihniti, a respecta legea si a ajunge la timp la destinatie.

Fiecare camion are montat cate un GPS, iar astfel transportul de marfa este monitorizat in permanenta. Rutele si traseul pentru fiecare livrare in parte sunt salvate in arhiva, lucru ce se face saptamanal.

Cert este ca pentru orice informatie ai avea nevoie despre un transport marfa intern, dispecerii Luna Transport iti stau mereu la dispozitie!

Ce fel de marfuri le poti transporta cu serviciul de transport marfa intern de la Luna Transport?

Ce fel de marfuri transporta Luna Transport? Amintim de:

– Marfa pe stendere, adica este vorba despre marfuri textile;

– Paleti de marfa;

– Marfa in containere;

– Produse alimentare;

– Flori;

– Medicamente;

– Marfuri perisabile.

Unde se realizeaza transportul intern de marfuri? Oriunde, in orice localitate din Romania cu maxim de rapiditate. Cu ce fel de logistica se face acest gen de transporturi? Luna Transport pune la dispozitia clientilor sai autoutilitare, microbuze si autocamioane moderne, toate modelele fiind echipate corespunzator cu tot ce este nevoie pentru o calatorie sigura.

In plus, personalul Luna Transport detine si competente lingvistice de baza si absolut necesare pentru a face un transport de marfuri in deplina siguranta atat in tara, cat si in strainatate. De asemenea, prin avantajele colaborarii cu Luna Transport se numara si costurile minime pentru serviciile oferite, siguranta, adica asigurare CRM pentru marfa transportata, monitorizare GPS pe toata perioada transportului, dar si dispecerat care sta la dispozitia clientilor 24 de ore din 24, 7 zile din saptamana din 7.

Intreaga echipa se implica in transportul de marfa pe care-l efectueaza, depune pasiune si cunostinte, astfel incat sa se ajunga la destinatie rapid, iar marfa sa ajunga fara deteriorari la destinatie! Parteneriatul este echitabil si profitabil, sigur si rapid, iar toata lumea are numai de castigat!