articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce sa alegeti oferta noastra de case la cheie

De ce sa alegeti oferta noastra de case la cheie

🕔16.May 2016

 

Oricare dintre clientii nostri apeleaza la noi deoarece stiu faptul ca suntem capabili sa oferim cele mai profesionale servicii de constructie case la cheie, acest lucru datorandu-se echipelor noastre de profesionisti si ingineri. Deoarece Esty Pro Construct are o vasta experienta in domeniul constructiilor, am reusit sa evoluam in pas cu trendul ascendent al tehnologiilor si a materialelor din aria de activitate a constructiilor, reparatii, modificari si amenajari.

Case la cheie sau la rosu ?

Ei bine, foarte populare ca si cerere sunt casele la rosu si cel de de ridicare de case la cheie. Chiar daca in primul caz marele avantaj consta in pretul tentant, totusi vrem sa punctam beneficiile optarii pentru serviciul de construire a caselor complete, la cheie.

Cel mai important aspect este comfortul. In cazul unei case la rosu, clientul primeste lucrarea fara o serie de facilitati, cum ar fi instalatiile electrice, sanitare, dar si partea de finisaje interioare si exterioare. De cele mai multe ori, clientii opteaza pentru acest serviciu deoarece considera ca vor face economii. Prin simplul fapt ca odata ce a fost predata o astfel de casa la rosu, clientului ii revin toate procedurile si lucrarile de finisare, se vor cheltui sume consistente de bani pentru a putea finaliza casa. Sume care adaugate la costul proiectului la rosu ajung chiar sa depaseasca costul unei case la cheie oferita de noi.

Beneficiile alegerii unei case la cheie

In cazul unei case la cheie, clientului nu-i mai ramane decat sa isi aduca mobila si… eventual bibelourile favorite. Totodata, un alt mare avantaj al proiectelor la cheie este acela oferit de echipa de profesionisti in sine. Cunoasteti prea bine genul de firme sau instalatori care sunt “buni” la toate, care prin nepriceperea lor va pot pune viata in pericol. Ei bine, tocmai de aceea este bine sa optati pentru case la cheie, deoarece veti avea garantia ca atat instalatiile de apa, gaz, curent si nu numai, sunt facute numai de profesionisti sub atenta supraveghere a echipelor de ingineri. Astfel, va asiguram ca nu veti avea emotii atunci cand… veti aprinde becul. Oricum, indiferent de situatie, este cel mai bine sa apelati la experti, fie ca este vorba de echipele noastre de instalatori autorizati, sau despre cei ce sunt solicitati in cazul constructiilor la rosu.

Calitatea materialelor este esentiala atunci cand vorbim de case la cheie si de satisfactia clientilor nostri. Tocmai de aceea, majoritatea necesarului pentru instalatii si finisaje este asigurat prin produse de cea mai inalta calitate si de import. Nu de putine ori s-a intamplat ca mesterul “X” sa va monteze termopane din lemn natural, care din cauza faptului ca nu au fost de calitate, s-au umflat sau chiar deformat, creand astfel un lung sir de neplaceri. In concluzie, nu va putem spune decat sa ne vizitati siteul, www.constructii-amenajari-reparatii.com pentru a afla mai multe despre noi, dar si pentru a consulta lucrarile prezente in portofoliul nostru. De asemenea, siteul nostru este locul de unde puteti oricand solicita o oferta de pret pentru proictul si ideea dumneavoastra de casa la cheie.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare