articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce sa alegem incalzirea prin pardoseala?

De ce sa alegem incalzirea prin pardoseala?

🕔03.Jul 2014

Incalzirea prin pardoseala are o istorie lunga, chiar inca din era neoglaciala si neolitica. Sapaturile arheologice au scos la iveala in Asia si in Insulele Aleutine din Alaska cum locuitorii dirijau fumul produs de la foc prin transee sapate in stanci prin podelele locuintelor lor subterane. Fumul incins incalzea podelele de piatra radiind apoi caldura in spatiile de locuit. Aceste forme de incalzire primitive au evoluat la sisteme moderne folosind conducte pline de lichid sau cabluri electrice.

De ce acest sistem inteligent si nu centrala termica pe gaz cu radiatoare? http://www.amass.ro/

Caldura este uniform repartizata, pe intreaga suprafata a pardoselii, determinand un confort termic ridicat si, mai ales, constant. Lucrul acesta este important pentru oricine dar, mai ales, pentru familiile cu copii mici. Acestia umbla mult pe burta sau genunchi, iar multe dintre pardoselile clasice (gresia, dar si parchetul) raman reci, prin natura lor, chiar si in camere bine incalzire.

Caldura circula de jos in sus, incalzind intai picioarele, care sunt cele mai termo-sensibile extremitati ale corpului uman.

Se fac serioase economii banesti. Astfel, pentru ca aerul din incapere sa ajunga la 20-23C, podeaua trebuie incalzita la cel mult 25C, ceea ce este mai mult decat suficient (caci senzatia de rece sau cald vine in primul rand de la extremitati).

Aspectul estetic al incaperii se imbunatateste considerabil. Se renunta la tevi (majoritatea vizibile), calorifere si robineti. Disparitia caloriferului nu are doar un efect estetic, ci si unul foarte pragmatic: creste spatiul util. Un perete, inainte blocat de calorifer, devine liber pentru alte utilizari.

Locuintele nou construite pot fi incalzite cu o putere de la 35 la 75W/m2, ce poate fi atinsa prin incalzire pardoselii cu o temperatura de la 24 la 27°C. Temperatura maxima a pardoselii in mod normal nu trebuie sa depaseasca 29°C, desi 34°C este foarte acceptabil pentru incalzirea bailor. Sistemele de incalzire prin pardoseala sunt usor de instalat cu un cost minim. Sunt “invizibile” deoarece sunt instalate dedesubtul podelei. Nu necesita spatiu suplimentar de amplasare. Incalzirea prin pardoseala nu necesita apa calda ceea ce face ca sistemul sa fie ideal pentru marirea capacitatii boilerelor.

Sistemele oferite de AMASS Integral Solutions sunt de cea mai buna calitate conform legislatiei in vigoare si apartin unor marci de renume in domeniu. Astfel, dumneavoastra aveti garantia unor servicii si produse de inalta calitate puse la dispozitie de o echipa profesionista.

Noi va putem oferi solutii personalizate in functie de necesitatile pe care le aveti, astfel incat sistemul de incalzire dorit sa va ofere confortul si siguranta de care aveti nevoie, http://www.amass.ro/incalzire_pardoseala.html

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică