articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce autocolimatoare Nikon

De ce autocolimatoare Nikon

🕔22.Jun 2015

Pentru analizarea suprafetelor la standarde ridicate de calitate ai nevoie de autocolimatoare. Acestea sunt echipamente profesionale ce te ajuta sa verifici alinierea si abaterile unghiulare, dar si inaltimile pentru o geometrie simpla.

De unde poti cumpara astfel de autocolimatoare? De la Top Metrology din Bucuresti, o companie de prestigiu din capitala care iti propune o marca renumita, Nikon. Informeaza-te cu privire la cele 2 modele de autocolimatoare marca Nikon, 6B si 6D, si alege ceea ce ti se potriveste!

Autocolimatoare. Putina istorie despre Nikon

 

Despre Nikon se stie ca este o companie japoneza, aceasta fiind cunoscuta in special pentru producerea si comercializarea de aparate foto, insa Nikon produce si produse conexe industriei optice dintre care amintim: obiective foto, autocolimatoare, microscoape sau binocluri.

Cu o istorie de aproape 100 de ani, Nikon fiind infiintata in anul 1917, aceasta companie a ajuns un brand recunoscut international pentru calitatea produselor sale. Pe drum, undeva in anul 1921, Nikon s-a aliat cu opticeni germani producand inca din acel an binocluri de calitate. Mai apoi, in 1925 scot pe piata primele microscoape. Dupa ce Cel De-al Doilea Razboi Mondial se incheie, Nikon era deja producator si furnizor de produse pe care le cunoastem si astazi: aparte foto, lentile, instrumente de masura, binocluri si microscoape.

In anul 2009 Nikon isi deschide un magazin si in Romania, in Bucuresti mai exact, al doilea magazin pe care-l inaugureaza in Europa.

Autocolimatoare Nikon 6B

 

La ce se folosesc autocolimatoare Nikon 6B? Aceste echipamente profesionale te ajuta sa verifici atat alinierea, cat si abaterile unghiulare in vederea masurarii planeitatii sau a inaltimii de geometrie simple.

Ce are special modelul Nikon 6B? Acesta proiecteaza un X intunecat, iar in acest mod detaliile se vad mult mai bine. Precizia pe care o atinge este de 0.5 secunde arc, folosind un tambur foarte usor de citit. Astfel, aceste autocolimatoare sunt ideale pentru analizarea suprafetelor.

Acest model, Nikon 6B, este dotat cu un obiectiv ce are in componenta sa o diafragma ce atinge 70 mm, astfel incat imaginea produsa este foarte clara. Folosindu-se de campul de lumina, autocolimatoare Nikon 6B obtin masuratori foarte precise, pe doua axe simultan.

Care este greutatea acestui autocolimator Nikon? Vorbim de 30 de kilograme, fiind un echipament robust, rezistent, ce te va ajuta in aplicatiile specifice pentru analiza suprafetelor. Nikon, acest celebru brand iti ofera garantia calitatii.

Autocolimatoare Nikon 6D

 

Top Metrology din Bucuresti iti pune la dispozitie si autocolimatoare marca Nikon model 6D. Acestea sunt special create pentru a verifica alinieri si pentru a masura abateri unghiulare mici. De asemenea, verifica si inaltimea sau planeitatea pentru o geometrie simpla.

Acest model proiecteza o cruce luminoasa, un crossline, pe suprafata, analizarea realizandu-se cu succes. Este cel mai popular model de autocolimatoare din marca Nikon, „crucea” proiectata fiind foarte vizibila, ceea ce-ti usureaza munca.

Care este precizia de masurare a unui Nikon 6D? Atinge 0.5 secunde de arc. Modelul Darkfield este ideal pentru a masura oglinzile mici si plane. Masuratorile sunt usor de urmarit, iar diafragma obiectivului atinge si la acest model 70 mm. Greutatea este de 30 de kilograme, un echipament robust si rezistent indicat pentru masuratori de calitate.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege autocolimatoare de la Top Metrology. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Top Metrology? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0314-358.402 sau trimite un e-mail pe adresa office@topmetrology.ro.

Articol oferit de 2biz.ro 

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.