articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce ai nevoie pentru a eticheta la propriu – Graphotek Expres

De ce ai nevoie pentru a eticheta la propriu – Graphotek Expres

🕔18.Nov 2013

Daca esti fericitul detinator al unei afaceri mai mici sau mai mari, cu atat mai mult in domeniul produselor alimentare, trebuie sa stii ca etichetarea acestora este o parte foarte importanta care trebuie sa fie indeplinita inainte ca produsele sa ajunga pe piata. De ce? Pentru ca, prin intermediul acestora, consumatorii au acces la informatii complete legate de ingredientele produselor, astfel incat acestia sa poata face alegerea corecta (daca il cumpara sau nu), nefiind influentati de date false. De asemenea, pe etichete mai pot fi trecute si alte informatii cu privire la originea sau procedeul de fabricatie. Astfel, prin etichetarea propriu-zisa, siguranta utilizarii este garantata. De asemenea, etichetarea este aproape la fel de importanta si atunci cand vine vorba de afisarea costului produselor comercializate.

Pentru a realiza aceasta operatiune obligatorie nu doar din punct de vedere legislativ, ci si din punct de vedere moral, poti achizitiona etichetele autoadezive furnizate de societatea Graphotek Expres. Acestea sunt foarte usor de utilizat, practice, utile si rapid de aplicat, ajutandu-va sa fiti in acord cu normele legislative. Ele se pot folosi pentru marcatoarele de tip pret, dar si pentru imprimante sau scris manual.

In functie de solicitarile tale si de obiectele pentru care se doreste conceperea etichetelor autoadezive, noi reusim sa realizam produse care se muleaza perfect necesitatilor si preferintelor specificate. Asadar, putem stabili de comun acord, aspectele pe care trebuie sa le indeplineasca etichetele autoadezive oferite de societatea Graphotek Expres: dimensiune, forma, culori, marimea si stilul textului, etc. Trebuie doar sa ne provoci pentru a putea aprecia de ce suntem capabili: de lucruri marete, desigur, iar daca va ganditi ca este vorba de produse insignifiante, va inselati.

In prezent o multitudine de activitati se invart in jurul etichetelor, in special pentru produsele existente pe piata, fie ele alimenare sau de alt tip. Acum ati gasit furnizorul ideal cu care puteti incheia o colaborare de succes, ce va poate oferi etichete autoadezive la cele mai avantajoase preturi: Graphotek Expres. Stim ca afacerea pe care o detineti consuma un numar foarte mare de etichete, periodic, de aceea alegerea partenerului de afaceri este esentiala. Noi va garantam ca veti fi multumiti pe deplin daca apelati la produsele si serviciile companiei noastre.

De ce etichete autoadezive? Pentru ca sfera de aplicabilitate este foarte mare, acestea pretandu-se in utilizarea pe diverse produse (atat pentru cele existente pe piata, cat si pentru identificarea produselor de catre depozite sau firme de logistica), este o modalitate deloc costisitoare de a eticheta produsele, aduce un aport de informatii utile, au un design atractiv, sunt rezistente, au o aderenta crescuta la suport, etc.

Imprimarea etichetelor autoadezive se realizeaza de catre specialistii Graphotek Expres, utilizand utilaje performante si tehnologii speciale, astfel incat sa putem da viata si celor mai sofisticate modele, care in final sunt dispuse in role sau in coli.

Printre serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, putem mentiona si: crearea de logo-uri, realizarea campaniilor promotionale, realizarea unui unui design informational, servicii de creatie publicitara prin activitati de branding si naming, inscriptionari pe materiale textile si obiecte din metal, plastic, sau sticla, personalizare obiecte, tipariri carti prin intermediul editurii Graphotek. De asemenea, ne ocupam si de comercializarea produselor de papetarie si a rechizitelor marca proprie, prin intermediul librariilor Graphotek.

Imaginea organizatiei pe care o conduci nu doar ca va fi imbunatatita, ci va deveni cunoscuta si apreciata. Apeland la serviciile noastre te vei convinge!

Similar Articles
Ce inseamna contextul in marketing

Ce inseamna contextul in marketing

Auzim foarte des vorbindu-se despre marketingul online, despre faptul ca este foarte eficace si despre

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Atunci cand angajatii firmei tale intra in contact direct cu clientii, indiferent de domeniul de

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Ce sunt literele volumetrice? Aceste litere volumetrice sunt una dintre cele mai inovative metode de

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Totemuri sunt repere vizuale de mare importanta pentru o identificare rapida, sigura si precisa in

Avantaje printuri digitale

Avantaje printuri digitale

Este clar ca schimbarile ne guverneaza existenta. Cert este ca fara schimbare nu ar exista

About Author