articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce ai nevoie de un certificat energetic Bucuresti?

De ce ai nevoie de un certificat energetic Bucuresti?

🕔03.May 2016

Certificat energetic Bucuresti a locuintelor reprezinta o obligatie legala a oricarui proprietar de casa sau apartament si este absolut necesar pentru atunci cand se doreste sa se vanda sau sa se inchirieze locuinta. Cu toate acestea putini romani au fost dispusi sa ia in serios acest lucru si chiar mai putini dintre acestia si-au scos certificatul necesar. Ce se intampla daca nu esti in posesia unui astfel de certificat si vrei sa vinzi? Te asteapta sanctiuni considerabile. Insa cum nu totul este negru, pentru cei care respecta legea, se anuleaza impozitul pe locuinta, insa pe o perioada determinata.

Pentru a fi valabil, certificat energetic Bucuresti trebuie facut corect

Obligatoriu in cazul oricarei tranzactii imobiliare, certificat energetic Bucuresti, daca nu este intocmit corect, se transforma intr-o adevarata problema. Daca dai peste un evaluator dezinteresat, grabit sau neatent, acesta iti va crea iluzia ca locuinta este impecabila, insa in realitate pierderile de energie iti ridica mari semne de intrebare.

Desigur, evaluarea energetica este un serviciu nou pe piata din tara noastra, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne documentam corespunzator atunci cand optam pentru un evaluator sau altul. Tocmai specialistii in domeniu te avertizeaza sa te documentezi foarte bine inainte de a contacta si de a chema in casa ta un evaluator deoarece risti sa cazi in capcana clasei A. Ce inseamna acest lucru? Pentru a-si incasa comisionul, dar si pentru a te face fericit sau a scapa de intrebarile tale, evaluatorul iti ofera clasa energetica maxima, tu esti fericit, cel putin in prima faza, evaluatorul este fericit si toata lumea are de castigat, aparent.

Insa lucrurile nu stau chiar asa. Este nevoie de o vizionare completa, caci doar astfel evaluatorul iti poate garanta ca rezultatul este corect. Si, retine, auditorul care-si face treaba este chiar incomod pentru tine. Se baga peste tot, cerceteaza fiecare cotlon si pune o o mie si una de intrebari cerand si o multime de documente si acte. Cu toate acestea nu-i permite sa abuzeze nici de bunatatea, nici de timpul si bunurile tale, totul are o limita chiar si atunci cand vine vorba despre un evaluator.

Se aleg intotdeauna ore potrivite, de comun acord, pentru vizite, se fac masuraturi si poze, nu trebuie sa-ti faci griji in aceasta privinta. Evaluarea nu se face doar la exterior, ci si la interior, doar astfel este completa si corecta.

Cine ma ajuta cu un certificat energetic Bucuresti?

Pentru Bucuresti poti apela la PFA Barbuta Catalin-Felix pentru a obtine un certificat energetic Bucuresti. Astfel te bucuri de transparenta totala pe tot timpul evaluarii, echipa este profi, analizeaza cu atentie totul, iar certificatul iti va fi inmanat in maxim 24 de ore de la vizita propriu-zisa la locuinta ta.

Nu conteaza ca vrei sa-ti vinzi locuinta sau sa o inchiriezi si fara un certificat energetic acest lucru nu este posibil, ci trebuie sa te gandesti si la faptul ca in acest mod afli exact care si unde sunt pierderile pe care le sufera locuinta ta. In acest mod vei sti ce trebuei sa izolezi sau sa modernizezi pentru ca in timp facturile la gaz si energie sa scada.

Apeleaza cu incredere la  PFA Barbuta Catalin-Felix ori de cate ori ai nevoie!

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică