articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Dany’s Electric Workshop – specialistul pieselor de schimb

Dany’s Electric Workshop – specialistul pieselor de schimb

🕔22.Oct 2013

Ai o masina si nu stii de unde iti poti lua diverse piese de schimb pentru aceasta? Detii o afacere in domeniul auto si ai nevoie de un partener de incredere ? Cauti un colaborator serios in domeniul importului si distributiei pieselor auto provenite din dezmembrari ? Compania Dany’s Electric Workshop este in toate aceste cazuri cea mai buna solutie la indemana ta !dany

Infiintata in urma cu cinci ani, firma aradeana Dany’s Electric Workshop are ca obiect de activitate importul si distributia pieselor auto si accesoriilor provenite din dezmembrari, pentru diferite marci de renume, precum BMW, Ford, Alfa Romeo, Volkswagen, Audi, Skoda si Seat. Toate piesele comercializate sunt testate in prealabil si se afla intr-o stare foarte buna, in principal datorita faptului ca provin de la autoturisme noi, fabricate dupa anul 2000, acest fapt fiind o garantie a calitatii si rezistentei tuturor produselor.

Compania Dany’s Electric Workshop are, pe langa cele mai bune produse de pe piata de profil, si o echipa de specialisti bine pregatiti, care sunt intotdeauna gata sa iti ofere sfaturi pretioase si solutii practice si inedite in cazul in care nu te poti hotari si ai nevoie de consiliere. Seriozitatea, profesionalismul , flexibilitatea si respectul acordat clientilor si colaboratorilor sunt doar o parte din atributele expertilor firmei aradene Dany’s Electric Workshop, fiind doar un motiv in plus pentru a apela la produsele comercializate de firma aradeana.

In general, dupa ce se face dezmembrarea unui autoturism, exista numeroase parti si componente care inca sunt functionale si mai pot fi utilizate fara nicio problema. Apoi acestea se ofera spre vanzare la preturi mult mai scazute decat in mod obisnuit, achizitionarea lor constituind un avantaj pentru tine. Bineinteles, toate piesele sunt verificate in mod repetat, pentru ca tu sa fii sigur ca produsele sunt intr-o stare foarte buna, astfel fiindu-ti garantata o calitate incontestabila la preturi foarte mici. Printre piesele care se gasesc in oferta companiei Dany’s Electric Workshop se numara cutiile de viteze, motoarele, casetele de directie, ventilatoarele, radiatoarele, farurile, chiar si unele elemente de caroserie, si multe altele.

In plus, in cazul in care nu ai timp sa te deplasezi pana la sediul firmei aradene, nu e niciun fel de problema ! Poti comanda piesele pe care ti le doresti chiar de la tine acasa sau de la birou, printr-un simplu telefon, sau online, prin e-mail, totul pentru a beneficia de confortul pe care il meriti. De asemenea, multe dintre piesele provenite din dezmembrari auto sunt importate, compania colaborand si cu firme din afara tarii, iar totul iti este oferit la aceleasi standarde ridicate de calitate !dany1

Nu mai sta pe ganduri, alege chiar acum colaborarea cu compania Dany’s Electric Workshop si ai certitudinea ca vei avea parte doar de ceea ce este mai bun, la cele mai mici preturi! Alege piesele din dezmembrari auto Dany’s Electric Shop si nu vei regreta !

Contact:

Judet: Arad

Localitate: Vladimirescu

Adresa: Strada V. Milea, numarul 128

Telefon : 0744 124 606, 0745 672 073

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Similar Articles
În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

Coreea de Sud a dezvăluit planurile pentru a grăbi adoptarea mașinilor electrice, a celor care

Transport personal Ilfov

Transport personal Ilfov

Transportul international al persoanelor este activitatea principala prestata de catre firmele de transport personal in

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti va pune la dispozitie diferite modele de masini cu confort

Elevator service de la Tomax Prest

Elevator service de la Tomax Prest

  Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti reusim inca de la inceputul activitatii noastre sa oferim

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

O masina “sanatoasa” este una care poate oferi si siguranta dumneavoastra si celor dragi. Stim