articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Dacs – Distribuitor de racoritoare pentru diferite unitati comerciale!

Dacs – Distribuitor de racoritoare pentru diferite unitati comerciale!

🕔14.Apr 2014

Sa ne imaginam ca suntem intr-o zi caniculara de vara, cu peste 35 de grade, in care, plimbandu-ne prin oras, gasim un restaurant in care intram pentru a ne potoli setea. Odata intrati acolo, chelnerul ne spune ca “din pacate, nu avem nicio bautura racoritoare in stoc”. Nu-i asa ca acesta este cel mai negru scenariu pe care vi-l puteti imagina? Ei bine, din fericire aceste episoade sunt din ce in ce mai rare, intrucat pe piata au aparut in ultima perioada firme care aprovizioneaza orice unitate comerciala cu toata gama de bauturi necesare unei functionari cat mai optime. Un astfel de distribuitor de racoritoare este si compania Dacs din Timisoara, care demareaza activitati in judetul din vestul tarii.

Dacs, un distribuitor de racoritoare pentru o arie extinsa de unitati comerciale!

De la sortimente precum Coca-Cola, Fanta, Nestea si Cappy, Dacs Timisoara este o firma de distributie bauturi racoritoare care va sta oricand la dispozitie. Toate aceste cunoscute marci de racoritoare ajung in magazinul, pub-ul, barul sau restaurantul pe care il detineti intr-un timp scurt si la orele stabilite de comun acord. Firma din vestul tarii are in spate o experienta bogata in distributia de bauturi racoritoare, avand contracte de colaborare cu numerosi clienti din domeniul Horeca si cu magazine de diverse dimensiuni. Absolut toate comenzile dumneavoastra vor fi tratate cu seriozitate maxima, iar comenzile vor ajunge la destinatie in intervalul cel mai scurt de timp.

Firma din vestul tarii dispune de un parc auto cu autoturisme special dotate pentru procesul de transport al bauturilor racoritoare. Autoturismele de care firma dispune sunt echipate corespunzator pentru distributie, iar sucurile sunt ambalate si legate astfel incat sa nu existe accidente pe parcursul transportului. In cazul in care aveti nevoie de cantitati mai mari, trebuie sa stiti ca firma poate distribui si volume mari de marfa, cu ajutorul autovehiculelor din dotare. Astfel, indiferent de natura business-ului dumneavoastra, firma Dacs va vine in ajutor.

Distribuitor de racoritoare – bauturi importante pentru hidratarea oricarui consumator!

Din cauza faptului ca prin procesele fiziologice pierdem 2-3 litri de apa pe zi, consumarea a cel putin sase pahare de bauturi racoritoare: ape minerale, sucuri naturale, nectaruri, sifon, este o indicatie din partea specialistilor. Bauturile racoritoare sunt o sursa importanta de hidratare. Cand si unde trebuie sa consumam aceste bauturi? Raspunsul este simplu: oricand si oriunde, spre deosebire de cele alcoolice.

Bauturile nealcoolice pe care compania Dacs le pune la dispozitie clientilor sunt lichide care se comsuma pentru potolirea setei, efectul de racorire si nu in ultimul rand pentru hidratarea organismului. Unele bauturi, de exemplu cele energizante, cresc rezistenta psihica, viteza de reactie, puterea de concentrare si stimuleaza metabolismul. Bauturile racoritoare sunt produse la care principalul component il reprezinta apa, care pentru a fi mai agreabila si racoritoare se amesteca cu substante ce-i imprima gust si aroma placuta, culoare frumoasa si cel mai adesea au adaos de dioxid de carbon.

Aparuta in anul 1992, firma din Timisoara are peste doua decenii de activitate in domeniul distributiei de bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, bauturi energizante si dulciuri. Sediul se afla in localitatea Periam din judetul Timis, iar punctul de lucru in Timisoara.

Date de contact:

Timisoara, Str. Aristide Demetriade nr. 1/5

Telefon: 0256.225.507 / 0745 507 507

Articol oferit de 2biz.ro!

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se