articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Dacara Prod Com – Cand aveti nevoie de reparatii ale combinelor frigorifice!

Dacara Prod Com – Cand aveti nevoie de reparatii ale combinelor frigorifice!

🕔13.Dec 2013

In zilele noastre nu se mai concepe viata fara un aparat frigorific in casa. De la un simplu frigider care-si indeplineste rolul primordial si pana la combinele frigorifice de ultima generatie, dotate cu functii ingenioase, este dificil de ales cel mai potrivit produs. De cele mai multe ori, aceste alegeri implica sume importante de bani, astfel ca va doriti ca aceste aparate sa va tina cat mai mult posibil. Din pacate, exista si situatii neplacute in care combinele frigorifice se pot defecta. Pana la urma este cunoscut faptul ca niciun produs electrocasnic, indiferent de marca sa, nu functioneaza perfect pentru vesnicie. Pentru a nu mai cheltui bani prin achizitionarea unuia nou, mai ales acum in prag de sarbatori, cand cheltuielile sunt la apogeu, unica solutie este contactarea unei firme care se ocupa cu reparatiile electrocasnicelor.

Un service care efectueaza o gama diversificata de reparatii electronice (PDP-uri, Home cinema, videocamere, monitoare LCD, proiectoare, televizoare) si electrocasnice (masini de spalat, frigidere, vitrine frigorifice, congelatoare, aragaze, cuptoare cu microunde) este reprezentat de compania Dacara Prod Com din Onesti (judetul Bacau).

Daca aveti cea mai mica problema cu frigiderul sau combina dumneavoastra frigorifica, nu ezitati sa contactati firma din Moldova. Dacara Prod Com executa reparatii de combine frigorifice in Onesti de cea mai buna calitate, de fiecare data cand exista o problema de functionare. Prelungiti durata de viata a combinei dumneavoastra si nu mai aruncati banii pe fereastra pentru achizitionarea uneia noi cu ajutorul nostru acestei firme.

Cand spunem combine frigorifice ne gandim la un lucru combinat adica un frigider si un congelator in aceasi carcasa. Ele pot fi de mai multe feluri: clasice, no frost, side by side sau cu 2 compresoare. Serviciile reparatiilor combinelor frigorifice de care puteti avea nevoie si pe care Dacara Prod Com vi le pune la dispozitie pot fi reprezentate de:

– Inlocuire compresoare, senzori de temperatura, temporizatoare, termostate, rezistente, filtre dezhidratoare;

– Reincarcari freon R12, R134A, R600A;

– Inlocuire garnituri usa, balamale, manere, usi complete, module electronice de comanda si display;

Dacara Prod Com executa reparatii de combine frigorifice in Onesti pentru modelele obisnuite, dar si pentru cele care folosesc o tehnologie mai noua sau speciala. Furnizorii la care firma apeleaza ofera intotdeauna piese de schimb de calitate, cu garantie. De aceea va vor fi inlocuite elementele defecte indeplinirea tuturor conditiilor de fiabilitate ale acestora.

Reparatia combinei dumneavoastra frigorifice se poate executa la domiciliu, sau la sediul Dacara Prod Com din Onesti. Fiecare operatie se realizeaza in cel mai scurt timp posibil si prin intermediul celor mai sigure si de calitate metode tehnice. Firma dispune de un atelier utilat modern cu testere pentru diagnosticarea defectelor, stand de probe si o intreaga gama de scule speciale, dispozitive si echipamente necesare lucrarilor de reparatii.

Cu exceptia activitatilor de intretinere, service si reparatii pentru electronice si electrocasnice, personalul Dacara Prod Com monteaza si repara sisteme de aer conditionat, sisteme de alarma si supraveghere, precum si sisteme de iluminat si audio pentru orice locatie din Onesti, Bacau.

Datele de contact:

Adresa: Str. Oituz nr. 29, Onesti, Bacau

Telefon: 0740-676.745

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie