articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cutie de viteza stricata? Service reparatii cutii automate este solutia ta!

Cutie de viteza stricata? Service reparatii cutii automate este solutia ta!

🕔23.Jul 2015

Un service reparatii cutii automate este acel loc in care putem cere ajutorul in cazul in care avem o cutie automata care nu mai functioneaza sau functioneaza necorespunzator. Un service reparatii cutii automate contine oameni specializati si bine instruiti pentru a duce la finalizare orice problema o pot intampina la o cutie automata.

Unul din cele mai specializate locuri poate fi gasit prin accesarea siteului www.reparatiecutieautomata.ro , un loc plin de oameni capabili si specializati, cu reviewuri excelente , care rezolva absolut orice problema si efectueaza verificari gratuite asupra cutiilor de viteza, pentru a preintampina eventuale probleme.

                 Ce poate repara un Service reparatii cutii automate?

            Raspunsul este foarte simplu: orice tine de o cutie automata! Un service reparatii cutii automate are un personal pregatit sa repare orice piesa componenta a diverselor tipuri de cutii automate (de exemplu cutiile automate cu convertizor de cuplu, cutiile cu dublu ambreiaj, cele cu variatie continua sau secventiale, sau cutiile automate robotizate ).

Este important insa sa mergem la un service reparatii cutii automate specializat si calificat in acest domeniu , pentru ca de exemplu unele serviceuri reparatii cutii automate pretind ca uleiul nu trebuie schimbat, dar defapt acesta trebuie schimbat la cel mult 100 000 – 150 000 de kilometrii, pentru ca din cauza uzurii acesta se ingroasa, iar filtrul se infunda, transmisia automata defectandu-se din cauza lipsei de presiuni. Unele serviceuri reparatii cutii automate recomanda schimbarea uleiului si filtrelor la 50 000 de kilometri.

De asemenea, serviceurile reparatii cutii automate pun la dispozitia clientilor si orice piesa necesara pentru a repara cutia nefunctionala. O cutie automata dispune de diverse mecanisme care se pot strica, precum: hidrotransformatorul sau convertizorul de cuplu, ambreiajele si franele multidisc, modelul electro-hidraulic de comanda si ansamblul de mecanisme planetare.

                Cum alegem un service reparatii cutii automate bun?

In zilele noastre sunt atat de multe serviceuri reparatii cutii automate incat nu stim ce sa alegem, dar chiar si asa exista anumite metode care ne indruma spre calea cea buna. Trebuie sa alegem un service cu renume, cunoscut, care are diversi clienti si care a demonstrat dealungul timpului ca poate face o treaba serioasa si ca are un echipaj adecvat. Sunt multe forumuri pe care clientii dau calificative si comentarii despre felul in care au fost tratati si felul in care le-au fost reparate cutiile la un anumit service.

                    De ce un service si nu chiar noi?

            In primul rand, cutiile automate din zilele noastre au un grad de complexitate atat de ridicat incat trebuie sa ai un anume pachet de cunostiinte ca sa poti rezolva problemele. Un service reparatii cutii automate are un echipaj calificat, cu persoane specializate pe diferite componente si care se intalnesc zilnic cu astfel de probleme.

In al doilea rand, chiar daca stim cum sa reparam cutia, nu avem instrumentele necesare pentru a efectua aceasta operatie, un service specializand avand orice instrument necesar.

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din