articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Curs Web Design

Curs Web Design

🕔14.Sep 2015

Va intereseaza sa urmati un curs Web Design si nu stiti la ce companie sa va inscrieti? Ati terminat o facultate care in prezent nu va ofera sansa gasirii unui loc de munca care sa va aduca satisfactie si o remuneratie conform asteptarilor si doriti sa va reorientati si luati in calcul varianta urmarii unui curs Web Design? Aveti de gand sa va concentrati pe un curs Web Design pentru ca ulterior sa incercati sa va gasiti un job in strainatate? Pentru toate acestea, exista compania Avantaj Consulting din Capitala.

Doriti sa stiti cateva informatii despre aceasta firma la care vreti sa va inscrieti pentru un curs Web Design?

Avand o experienta de peste un deceniu in domeniul organizarii de cursuri, Avantaj Consulting este una dintre cele mai apreciate si bine cotate companii din Bucuresti. Visele dumneavoastra pot deveni realitate datorita formatorilor din cadrul acestei companii, care, prin profesionalism, seriozitate si in acelasi timp cu o atitudine deschisa si prietenoasa va vor intrui si va vor invata notiuni importante in cadrul mai multor cursuri. Avand ca deviza: “Invata pentru tine! Invata pentru ceilalti.”, aceasta companie isi propune sa va ajute sa va gasiti mai usor un loc de munca, in Romania sau in strainatate prin cursuri de actualitate, care sunt la mare cautare. Toate cursurile, inclusiv curs Web Design sunt acreditate si recunoscute.

Care sunt cursurile care sunt organizate in cadrul acestei companii, incluzand si curs Web Design?

Avantaj Consulting va ofera posibilitatea de a alege intre mai multe cursuri. Iata care sunt acestea:

curs Web Design nivel I si avansat

– curs grafica nivel I si avansat Photoshop si Corel

– curs machetare DTP si Prepress In Design

– curs JavaScript programare

– curs Linux incepatori

– curs Tehnica foto I si avansat

– curs WordPress

Cine poate sa se inscrie la un curs Web Design?

La un curs Web Design nivel I se pot inscrie toti cei care vor sa urmeze o cariera in web sau celor care doresc sa isi schimbe orientarea profesionala si sa incerce si altceva. Pot participa la acest curs si cei care doresc sa isi deschida o afacere personala si au nevoie de notiuni pentru a-si crea un website. In cadrul acestui curs se vor preda notiuni de baza HTML: sintaxa HTML, link-uri, tag-uri, imagini, structuri precum formulare sau tabele. Durata cursului este de 6 saptamani, iar pretul acestui este de 520 de lei.

In cazul in care doriti sa va inscrieti la curs Web Design nivel II Avansat, trebuie sa stiti ca veti avea posibilitatea de a aprofunda cunostintele de CSS pe care le-ati dobandit la primul nibel si se va pune accentul pe completarea informatiilor legate de structura CSS. Acest curs Web  Design nivel II va mai ofera si informatii utile privind hosting, Javascript, SEO (Search Engine Optimization), Layout responsive. Durata acestui curs Web  Design este de 5 saptamani, iar pretul este de 560 de lei.

Date de contact firma Avantaj Consulting din Bucuresti

Aceasta firma poate fi contactata prin telefon, e-mail. Informatii suplimentare despre cursuri si activitatea celor de la Avantaj Consulting puteti gasi si daca accesati site-ul avantajconsulting.ro. Alegeti sa urmati curs Web Design la companie Avantaj Consulting si veti avea o sansa in plus pentru conturarea unui viitor stralucit.