articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Curs formare profesionala ISCIR – si vei avea un loc de munca garantat

Curs formare profesionala ISCIR – si vei avea un loc de munca garantat

🕔05.Oct 2015

Te intereseaza sa urmezi un curs formare profesionala ISCIR? Vrei sa beneficiezi de o pregatire corespunzatoare astfel incat sa poti ocupa usor un loc de munca in acest domeniu? Atunci tot ce iti ramane sa faci este sa apelezi la serviciile asigurate de catre Tehnic Mihor.

Curs formare profesionala ISCIR asigurat de Tehnic Mihor

Cine este Tehnic Mihor? Este o companie din Brasov cunoscuta pentru calitatea serviciilor prestate. Ofertele sunt extrem de variate, prin urmare compania asigura servicii de intretinere, reparare, verificare tehnica si supraveghere a echipamentelor ISCIR, verificare instalatii de ridicat, instalatii mecanice sub presiune si aparate consumatoare de combustibil, consultanta RSVTI, etc. De asemenea Tehnic Mihor asigura si o pregatire corespunzatoare clientilor interesati sa lucreze in domeniu. Compania sustine o serie de cursuri pentru pregatirea profesionala, clientul avand posibilitatea sa urmeze: curs formare profesionala ISCIR, SSM sau SU, curs responsabil de mediu, curs electrician, curs inspector protectie civila, curs auditor, etc. Tarifele sunt avantajoase pentru toti clientii.

Tehnic Mihor s-a remarcat prin profesionalismul de care a dat dovada la fiecare solicitare. Este considerata o companie de top pe piata de specialitate, iar acest lucru este posibil datorita raportului optim calitate-pret. Serviciile prestate sunt excelente si se adreseaza tuturor clientilor.

Pentru a urma un curs formare profesionala ISCIR apeleaza la Tehnic Mihor

Ce este ISCIR? Este o organizatie tehnica de stat. Ce inseamna ISCIR? Este o prescurtare de la: Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub presiune si Instalatiilor de Ridicat. Pentru a urma un curs formare profesionala ISCIR trebuie sa apelezi la o companie competenta, capabila sa iti predea cursul in conditii legale. Apeland la Tehnic Mihor, acestia te pot instrui corespunzator astfel incat in cel mai scurt timp posibil sa poti activa in domeniul respectiv.

Daca esti interesat sa obtii un loc de munca in domeniul ISCIR trebuie sa urmezi un curs de pregatire profesionala autorizat. Tehnic Mihor este o companie dotata cu logistica necesara pentru predarea unui curs bine organizat, care te va ajuta sa intelegi ceea ce vei avea de realizat la noul loc de munca. Apeland la un astfel de curs, iti vei deschide cai spre un viitor mai bun. Expertii din cadrul Tehnic Mihor iti vor fi alaturi pe tot parcursul cursului si iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie. In cel mai scurt timp vei cunoaste tot ceea ce iti trebuie pentru a putea incepe sa lucrezi in domeniu. Este bine de mentionat faptul ca acest curs este recunoscut si autorizat de catre stat. Alege sa urmezi un curs performant pentru a-ti asigura un viitor mai bun.

Pentru a-ti desfasura activitatea intr-un domeniu trebuie sa urmezi anumite cursuri. Cu o pregatire riguroasa vei invata simplu si rapid ceea ce trebuie sa faci in domeniul ales. Colaboreaza cu o companie serioasa, capabila sa te ajute  indiferent de complexitatea cerintelor. Pentru a lua legatura cu compania Tehnic Mihor suna la numarul de telefon 0736.393.404 sau trimite un email la adresa office@mihor.ro. Apeleaza la expertii din cadrul companiei pentru un curs formare profesionala ISCIR si nu numai.