articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Curatenie si igiena numai cu Aderamed

Curatenie si igiena numai cu Aderamed

🕔09.Aug 2013

La tine in oras circula o epidemie virala si ti-e frica de complicatii, deoarece ai copii mici? Te-ai gandit sa apelezi la serviciul de dezinfectie, insa nu cunosti nici o firma competenta in orasul tau care sa-si desfasoare activitatea in acest domeniu? Lucrezi intr-un spital si dezinfectia este obligatorie, deoarece distruge organsimele patogene in proportie de 99,99% ? Locuiesti la bloc, iar vecinii tai au luat decizia de a apela la dezinfectie generala pe toate scarile invecinate pentru a evita pe viitor problemele legate de raspandirea virozelor?

Daca esti din Oradea si pana acum nu ai gasit nici o companie care sa se ocupe de combaterea daunatorilor naturali, sa stii ca Aderamed este solutia ideala pentru tine. Aderamed a luat nastere in anul 2005 si de atunci se ocupa de servicii precum deratizarea, dezinsectia si dezinfectia peste tot in tara.

Vrei sa ai parte de curatenie si igiena la maxim? Ia legatura cu Aderamed!

Dezinfectia se efectueaza in toate spatiile publice si chiar si in locuintele personale

Ce este dezinfectia si de ce este necesara ea? Aceste doua intrebari iti bantuie gandurile in ultima vreme si nu reusesti sa intelegi exact ce si cum si cine cu cine voteaza?!

Nu poti uita cum, plimbandu-te prin parc cu cainele tau, ai intalnit pe drum o mama cu un baietel de 2 anisori. Ca orice copil plin de viata si iubitor de animale, acesta a vrut sa mangaie cainele, insa mama nu l-a lasat, nu pentru ca era vreun dulau mare si periculos, ci pentru ca „este murdar si plin de microbi!”. Ai ramas putin interzis, caci din cate ai citit tu, animalele intaresc sistemul imunitar al copiilor.

Ai urmarit aceste doua personaje mai indeaproape si ai vazut ca mamica era foarte stresata cand venea vorba de curatenie. „Nu ai voie acolo!”, „Nu pune mana pe gard ca e murdar!” sau „Nu te aseza pe jos ca sunt bacterii!” au fost cele mai des folosite propozitii de catre mama. Insa puiul de om sufera si uneori facea exact pe dos, spre indignarea mamei. Iar la final, totul se termina cu spalarea pe maini cu un gel antibacterian.

Desigur, este important mediul in care traim, iar curatenia trebuie pastrata peste tot, nimeni nu contesta acest lucru, insa unele aspecte legate de igiena se pot exagera. Daca izbucneste in oras o epidemie, atunci da, poti chema o echipa care sa se ocupe de dezinfectie. Iar institutiile publice, hotelurile sau spitalele sunt chiar obligate sa apeleze la aceste servicii, deoarece mediul lor de lucru trebuie sa fie igienic, curat si chiar steril, in unele cazuri.

Toate deciziile pe care le iei trebuie bine cantarite, astfel incat balanta sa o mentii mereu in echilibru!

Aderamed are grija de sanatatea ta!

Daca totusi trebuie sa apelezi la servicii de dezinfectie pentru casa ta sau daca lucrezi in vreun spital, atunci ia legatura cu o firma care se pricepe in aceasta meserie.

Aderamed din Oradea are experienta necesara pentru serviciul de care ai tu nevoie, iar pe deasupra are si o echipa de profesionisti. Utilajele si produsele pe care Aderamed le foloseste pentru dezinfectie sunt de calitate superioara, nu afecteaza omul sau animalele si sunt avizate de Ministerul Sanatatii!

Cu Aderamed poti fi sigur ca sanatatea ta se afla pe maini bune!

Daca ai nevoie de serviciul de dezinfectie, ia legatura cu firma Aderamed. Pentru mai multe informatii, apeleaza numerele 0259-256.782 si 0745-262.923 sau trimite un e-mail pe adresa info@aderamed.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre transport extern persoane.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.