articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

🕔14.Oct 2014

Totemuri sunt repere vizuale de mare importanta pentru o identificare rapida, sigura si precisa in mediul urban. Un totem nu este altceva decat un panou publicitar, dar de dimensiuni mult mai mari, ceea ce il face mai vizibil, iar rezultatele asteptate nu vor intarzia sa apara. Unde se amplaseaza un totem? Cat mai aproape de acele zone cu trafic intens, atat rutier, cat si pietonal, spatiul suport permitand amplasarea lui cu succes, totemul avand un rol important in signalistica stradala.

Deci, un totem este exact ceea ce ai nevoie pentru ca afacerea ta sa se remarce. Un totem iti face vizibila afacerea inca de departe, fiind un reper pe care nu ai voie sa-l neglijezi. In plus, intareste imaginea locatiei tale si ii scoate in vedere amploarea si profesionalismul intregului personal.

Nu mai astepta, tu nu ai nevoie sa imparti in stanga si-n dreapta fluturase cu adresa locatiei afacerii tale, ai nevoie doar de un totem!

Avantaje totemuri

 

Este mai mult decat evident ca totemurile au o multime de avantaje, iar daca ar fi sa le asternem pe hartie, negru pe alb, putem enumera urmatoarele 6 avantaje ale acestor materiale publicitare:

1. Un totem este o metoda mai mult decat originala de a-ti face publicitate, deoarece ofera vizibilitate inca de la distante mari, iar clientii si potentialii clienti nu vor putea gresi drumul;

2. Totemurile sunt placute, sunt rafinate si elegante si ofera toate informatiile necesare;

3. Pot fi folosite atat pentru publicitatea de interior, cat si pentru cea de exterior sau, in special, pentru publicitatea outdoor;

4. Prezinta rezistenta maxima chiar si in conditii meteo nefavorabile, iar durata de viata intrece toate asteptarile;

5. Ai posibilitatea de a personaliza totemul in functie de dorintele tale, astfel incat un totem poate avea dimensiuni diferite, forme diferite, culori diverse si fel si fel de inscriptionari;

6. Are aplicabilitate larga de la restaurante, hoteluri si pensiuni pana la benzinarii, show-room-uri, banci, spitale sau cladiri de birouri.

De asemenea, un totem poate fi fix sau rotativ, neluminos sau luminos, prevazut cu un mesaj fix sau cu unul schimbabil. Totul depinde de tine si de necesitatile tale.

Din ce se realizeaza de regula un totem? Din tabla de aluminiu frezata, din plexic, tabla de inox frezata sau alucobond frezat. Ca si dimensiuni amintim de totemurile cu o fata, doua fete sau chiar trei fete, cu fete drepte sau cu fete lenticulare.

Totemuri de la Optimus Plus

 

Totemuri publicitare realizate la standarde de calitate deosebite gasesti la Optimus Plus din Pitesti. In general, Optimus Plus realizeaza totemuri cu o dimensiune mare pentru a fi perfect vizibile, asezate in pozitie verticala pe un suport special sau sustinute de stalpi de sustinere. Pot fi folosite atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Iar daca vrei ca afacerea ta sa fie si mai evidenta, placheaza totemul cu litere volumetrice! Indiferent de preferintele tale, echipa Optimus Plus iti va implini dorintele. Astfel personalizarea totemurilor este un mare avantaj de care beneficiezi daca apelezi la Optimus Plus. Cu siguranta atat datorita calitatii materialelor si priceperii echipei, cat experientei in domeniu vei avea in cel mai scurt timp totemul perfect pentru tine si afacerea ta!

Daca vrei sa te promovezi eficient, alege totemuri de la Optimus Plus. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Optimus Plus? Pentru detalii, suna la numarul 0248-221.960 si 0348-457.848 sau trimite un e-mail pe adresa contact@optimusplus.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Ce inseamna contextul in marketing

Ce inseamna contextul in marketing

Auzim foarte des vorbindu-se despre marketingul online, despre faptul ca este foarte eficace si despre

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Atunci cand angajatii firmei tale intra in contact direct cu clientii, indiferent de domeniul de

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Ce sunt literele volumetrice? Aceste litere volumetrice sunt una dintre cele mai inovative metode de

Avantaje printuri digitale

Avantaje printuri digitale

Este clar ca schimbarile ne guverneaza existenta. Cert este ca fara schimbare nu ar exista

Optimus Plus – Printuri digitale de calitate!

Optimus Plus – Printuri digitale de calitate!

Daca ai nevoie de printuri digitale de mari dimensiuni pentru a-ti promova afacerea intr-un mod

About Author