articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cum sa prelucrezi tabla simplu si eficient? – Somet

Cum sa prelucrezi tabla simplu si eficient? – Somet

🕔21.Nov 2013

Prelucrarea tablei implica variate procedee, precum: indoirea, debitarea si stantarea. Acestea se desfasoara cu ajutorul unor masini controlate numeric, cunoscute sub denumirea de CNC. Compania Somet pune la dispozitia celor interesati, servicii de prelucrare a tablei la cele mai inalte standarde de calitate. Miscarile masinilor-unelte pe care le utilizam pot fi controlate precis si riguros, ceea ce garanteaza rezultate deosebite si exacte.

Indiferent de complexitatea procedurilor propriu-zise, tehnologia CNC pe care o detinem, ofera posibilitatea de a prelucra orice tip de tabla, care poate avea diferite grosimi si poate fi in cantitati foarte mari. Garantam ca tabla nu se va deforma, nu se va deteriora si nici nu se va zgaria.

Datorita flexibilitatii masinilor controlate numeric, prelucrarea tablei se realizeaza in conditii optime de siguranta, fara a se pierde timp pentru finisarea pieselor rezultate, intrucat acest procedeu nu mai este necesar.

Pentru ca serviciile de indoire, debitare si stantare a tablei, care sunt oferite de compania Somet din Buzau, sunt asistate de masinile controlate numeric, acestea sunt realizate dupa sablon, cu o precizie si acuratete la nivel inalt.

Apeland la serviciile de prelucrare tabla CNC, oferite de compania Somet, veti putea beneficia de cea mai rapida, eficienta si avantajoasa metoda de a transforma foile de tabla in produse finite. Acestea pot fi prelucrate tot de noi, prin intermediul unor proceduri de aschiere, sudare sau vopsire in camp electrostatic.

Tehnologia CNC pe care o implicam in acest proces de prelucrare (care dupa cum ati vazut include mai multe procedee: indoire, debitare, stantare), reuseste sa pastreze intacta structura materialului, oferind rezultate deosebite.

Care sunt mai precis aceste masini controlate numeric cu ajutorul carora desfasuram cele 3 operatiuni? Pentru stantare utilizam plasma, pentru taiere utilizam masinile de taiat, iar pentru indoire se folosesc masinile de indoit. Toate acestea se gasesc intr-o stare de functionare excelenta, performanta lor garantand calitatea produselor finite. Masinile-unele sunt alese in functie de tipul de operatiune care se doreste a fi facut, dar si in functie de caracteristicile tablei (grosime, materiale, dimensiune, etc.).

Aceste echipamente sunt eficiente si contribuie la maximizarea productivitatii, rebuturile fiind aproape inexistente. Spre deosebire de operatiunile manuale, cele automate executate cu ajutorul masinilor controlate numeric, sunt capabile sa execute semifabricate cu un grad ridicat de calitate.

Serviciile de prelucrare tabla CNC pe care compania noastra le presteaza au multumit pana acum un numar foarte mare de clienti. Daca doriti sa faceti parte dintre ei, nu ezitati sa ne contactati. Putem onora orice comanda, indiferent de complexitatea sa, intrucat de-a lungul existentei noastre, ne-am specializat in domeniul prelucrarii metalelor.

Realizam piese metalice inca din anul in care ne-am infiintat, adica din 1991. In prezent, putem oferi  diferite tipuri de mobilier (scolar, pentru firme, institutii publice, etc.), dar si variate tipuri de servicii pe care le-ati putut identifica in textul prezent.

Sistemul de management al calitatii, implementat in politica societatii Somet, dar si cel de management al mediului, denota faptul ca suntem procupati de satisfacerea asteptarilor clientilor nostri, dorind sa le oferim doar produse si servicii de calitate.

Apeleaza la expertii Somet, iar metalele vor primi o noua dimensiune!

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.