articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cum sa ne intretinem gazonul corect

Cum sa ne intretinem gazonul corect

🕔01.Jul 2015

Un gazon sanatos se recunoaste de la o posta, iarba este sanatoasa, culoarea este aprinsa si vie. Pentru a-l pastra in acest mod, est enecesar sa il intretinem asa cum se cunive, pentru a ne bucura la vederea lui ori de cate ori avem placerea. Intretinerea gazonului este un proces foarte complicat, iar serviciile se adapteaza in functie de nevoile fiecarui gazon in parte.

Pentru a cunoaste fiecare detaliu, trebuie sa apelam la o persoana specializata in acest sens astfel incat sa stim exact care sunt cerintele speciale. Intretinerea gazonului asa cum se cuvine cuprinde mai multe etape pe care trebuie sa le urmam. Pentru a face acest lucru, este necesar sa le cunoastem.

Accesati site-ul www.moderngardendesign.ro pentru o multime de sugestii si detalii despre intretinerea gazonului, pentru a cunoaste “tratamentele” ce trebuiesc aplicate pentru a obtine cele mai bune rezultate.

De ce sa apelam la o persoana care stie sa intretina gazonul

Este normal sa nu cunoastem toate informatiile despre gazon daca nu lucram in domeniul horticulutrii. In schimb, ne dorim un gazon frumos si sanatos acasa, care ne incanta privirile de fiecare data.

Intretinerea gazonului presupune tunderea, udarea, erbicidarea, tratarea. Toate acestea trebuie duse la capat asa cum trebuie, iar fiecare tip de gazon necesita un tratament special. Pentru a ne bucura de un aspect proaspat si frumos al gazonului pentru o perioada cat mai lunga, este necesar sa cunoastem fiecare detaliu in parte si sa aplicam masurile corecte. Asadar, putem apela la o persoana care cunoaste aceste lucruri si care stie sa aplice cele mai bune tehnici pentru a obtine rezultatele pe care le asteptam si le dorim.

Intretinerea gazonulului ca la carte

Intretinerea gazonului trebuie inceputa in primavara, prin aerare si fertilizare. Se poate sa obtinem rezultate bune si prin intermediul vechilor unelte de gradintarit, dar excelenta se obtinte garantat cu ajutorul utilajelor special concepute in acest sens. Dupa fertiizare trebuie aplicate anumite tratamente fitosanitare care sa combata eventualele boli ce pot sa afecteze gazonul.

Tunderea este un element extrem de important al intretinerii gazonului deoarece, daca este indeplinita corect, la intervale regulate, va rezulta intr-un aspect extrem de placut al acestuia. Foarte important este sa il udam si sa il tratam impotriva insectelor, astfel incat el sa fie protejat. Toate acestea trebuiesc duse la bun sfarsit corect, lucru posibil daca vom consulta un horticultor priceput, care ne va ajuta sa avem acasa un gazon perfect.

 

Similar Articles
Importanta necontenita a agriculturii

Importanta necontenita a agriculturii

Agricultura este principală ramură a industriei încă din cele mai vechi timpuri. Încă din timpurile

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la

Cultivare orez doar de la Danca International!

Cultivare orez doar de la Danca International!

  Orezul este folosit de catre majoritatea populatiei, datorita avantajelor pe care acesta le are asupra

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

  Fie ca va doriti pui de gaina, de curca, de rata sau de gasca, ori

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

  Ideea de a avea propria gradina de legume pleaca din multe motive, fie ca vorbim