articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cum sa alegi acoperisul de casa potrivit

Cum sa alegi acoperisul de casa potrivit

🕔01.Sep 2015

 

Daca iti doresti o casa sau trebuie sa iti schimbi acoperisul casei trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri. Costurile unui acoperis sunt foarte mari, iar investitia trebuie sa fie foarte bine gandita avand in vedere consecintele unei alegeri proaste.

Acoperisul casei ofera de cele mai multe ori un aspect estetic foarte frumos in functie de alegerea facuta fie ca ai ales tigla de beton, tigla de tabla sau tabla lindab. Preturile variaza in functie de alegerea facuta dar si de suprafata care trebuie acoperita.

In primul rand trebuie sa te interesezi de avantajele si dezavantajele diferitelor tipuri de acoperisuri, incepand cu pretul, greutatea pe suprafata, durata de viata si panta. De cele mai multe ori se tine cont si de aspectul vizual pe care il ofera dar si izolarea termica si fonica.

Alegerea tipului de acoperis inca de la faza de inceput constituie un mare avantaj, deoarece de cele mai multe ori poti economisi foarte multi bani datorita faptului ca sti de la bun inceput ce fel de constructie trebuie sa faci. In cazul in care alegi tabla, structura este mult mai usoara si mai simpla, implicit costurile sunt diminuate. Daca alegi sa folosesti tigla de beton sau din tigla din argila (clasica) constructia devine mult mai grea si investitia costa mult mai mult datorita faptului ca intra mai mult material.

Daca alegi de la bun inceput ce tip de acoperis iti doresti, poti face o economie de mii de euro.

Alegerea acoperisului pentru casa reprezinta primul pas, urmatorul este acela de a cere o oferta completa de la firmele care se ocupa cu vanzarea si montajul acestora. O oferta completa reprezinta atat asigurarea acoperisului dar si montajul acestuia, echipa firmei iti poate asigura si garantia acestuia. Problemele de montaj si de impermeabilitate sunt asigurate de firma, asadar nu mai apar probleme ulterioare.

Este la fel de important ca pretul si portofoliul de lucrari pe care firma respectiva il are, astfel iti poti face o idee despre cum arata, calitatea materialelor folosite dar si timpul de lucru. Este benefic daca firma respectiva a finalizat lucrarii in zona in care stai, in acest caz poti observa personal cum arata o lucrare finalizata de catre aceasta firma.

Firma acoperis casa

Chiar daca de multe ori nu suntem increzatori in calitatea materialelor folosite de aceste firme, o informare in prealabil ne ajuta sa ne decidem mult mai rapid si mult mai bine. Alege cateva firme care se ocupa cu asa ceva si cere o oferta completa care sa cuprinda si pretul final dar si niste pareri a unor fosti clienti. In acest fel vei lua decizia mult mai repede si mai sigur.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare