articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

🕔10.May 2017

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul unei fluctuatii de curent este sa alegeti una dintre surse de alimentare continua disponibile pe piata. UPS-ul sau mai exact Uninterruptible Power Source este ce aveti nevoie, iar de gasit il veti gasi si la Tehmag.ro, in mai multe forme si de mai multe tipuri, fiecare cu propriiile caracteristici: www.tehmag.ro.

Alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita in cativa pasi

In primul rand e bine ca si atunci cand va ganditi sa apelati la ajutorul unei surse de alimentare continua sa va stabiliti un buget de care dispuneti. Daca acesta este de pilda mai redus, puteti alege un UPS offline . Acesta va trece la alimentare pe baterie atunci cand curentul electric se va intrerupe.

Inainte de a merge insa mai departe, e important de stiut ca ajutorul unei surse de alimentare continua nu se va rezuma doar la protejarea calculatoarelor si a documentelor si informatiilor de pe ele in cazul unor fluctuatii de curent sau in cazul intreruperii acestuia. Din contra, astfel de surse de alimentare continua pot fi extrem de utile si cand vine vorba de centrale electrice, de aparate care sunt folosite in domeniul medical, de aparate folosite in armata si asa mai departe.

Acestea fiind spuse, daca de pilda aveti nevoie de o sursa de curent care sa nu se intrerupa, atunci aveti nevoie de un UPS on-line. Pe de alta parte, “linia de mijloc” dintre cele de mai sus va fi reprezentata de catre un UPS line interactive. Este necesar de asemenea sa depistati si nevoia totala de curent electric a echipamentelor care vor fi conectate la respectiva sursa de alimentare continua. Va trebui sa alegeti una care sa aiba o putere egala sau mai mare preferabil decat cea care va fi necesara echipamentului respectiv. Apelati cu incredere la Tehmag.ro si alegeti exact ceea ce aveti nevoie apeland la specialistii in domeniu de aici si la sfatul si ajutorul lor: www.tehmag.ro.

Cateva specificatii de comparat la diverse tipuri si modele de surse de alimentare continua

Exista cateva specificatii care sunt bine de comparat la varii modele de surse de alimentare continua. De exemplu supratensiunea maxima, curentul maxim, timpul de raspuns, timpul necesar pentru incarcarea bateriei, dar si numarul de prize AC, care e bine sa fie cat mai mare.

Timpul de posibila utilizare a bateriei dupa ce curentul electric este intrerupt este din nou un criteriu ce e bine sa fie luat in calcul atunci cand va ganditi sa achizitionati un UPS. E bine sa aveti in vedere si posibilitatea schimbarii bateriei la respectiva sursa de alimentare continua, nu in ultima instanta. Informati-va cat puteti de mult in prealabil, insa fiti siguri ca o sursa de alimentare continua va va fi de mare folos atat in locuinta cat si in spatiul de munca. Alegeti una potrivita si protejati-va echipamentele ce functioneaza cu ajutorul curentului electric in cazul intreruperii sau fluctuatiei acestuia.

 

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

  Iti surade ideea de a investi in panouri fotovoltaice? Te intereseaza sa discuti cu niste