articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cum poti transforma un acoperis intr-o terasa prin procesul de hidroizolatii terase circulabile?

Cum poti transforma un acoperis intr-o terasa prin procesul de hidroizolatii terase circulabile?

🕔12.Sep 2016

Gandul sa aveti o terasa de care sa va bucurati cat mai mult timp este departe? Ei bine, pentru a il putea face sa fie mai aproape si chiar realizabil, trebuie sa incepeti sa cautati cum este posibil acest lucru. Aveti un acoperis pe care nu il folositi din pricina faptului ca nu este amenajat? Primul pas in functionarea acesteia, este sa o izolezi si sa ii faci amenajarile de functionare, pentru ca apoi sa treci la etapa de design. Pentru ca nu este chiar foarte simplu sa o amenajezi, trebuie sa stii ca prima data trebuie sa aplicati lucrari de hidroizolatii terase circulabile.

De ce trebuie sa realizati hidroizolatii terase circulabile?

Pentru a va bucura de o terasa fara probleme tehnice sau functionabile, luati in considerare orice etapa din procesul construirii, printre care si cea de hidroizolare. Apelati la cele mai performante lucrari de hidroizolatii terase circulabile si asigurati-va ca toate materialele, precum si manopera, vor fi de o calitate superioara.

Podeaua unei terase trebuie sa ofere protectie impotriva infiltrarii apei in interiorul casei, protectie impotriva zapezii. Aceasta trebuie sa actioneze ca o bariera termica impotriva vaporilor, intrucat aceasta este expusa cel mai mult temperaturilor exterioare. Pentru a avea un rezultat excelent, trebuie sa acorzi o atentie mare asupra sistemelor si tehnologiilor de hidroizolatii terase circulabile eficiente. Cu alte cuvinte, daca ai aplicat un sistem de izolare profesionist si unul de drenare al apei potrivit, esti cu siguranta ferit de problemele de functionare.

Betonul nu este o suprafata impermeabila, de aceea, trebuie executata o lucrare de hidroizolatie, care sa nu permita infiltrarea apei. De asemenea, odata ce au fost executate lucrarile de hidroizolatii poti preveni fisurarea suprafetei si astfel prelungi durabilitatea ei, avand o rezistenta la factorii de mediu si la temperaturi externe.

Calitatea materialelor este foarte importanta. Pentru obtinerea unor hidroizolatii pe masura, aplicarea lor trebuie sa fie facuta cu membrana lichida, iar procesul trebuie sa respecte toti pasii de executie.

Hidroizolatii terase circulabile pentru sediul firmei tale

Hidroizolatiile sunt foarte utile, de asemenea, cand vrei sa iti amenajezi pe sediul firmei o terasa, care sa aduca un plus de confort si relaxare angajatilor companiei. Poti avea parte de un loc perfect circulabil, atat timp cat hidroizolatia este facuta cum trebuie de catre specialisti in domeniu. Pentru astfel de lucrari, exista cel putin doua solutii pentru care poti sa optezi. Una dintre ele este reabilitarea terasei cu ajutorul hidroizolatiilor in sistem monostrat sau in sistem dublu (proces de hidroizolatii terase circulabile cu aplicare doua straturi de membrana bituminoasa).

Terasei i se aplica un strat de amorsa, i se corecteaza pantele iar apoi i se aplica un strat izolator peste straturile deja existente, aplicandu-se si un pat de mortar. La sfarsit, pentru ca terasa este circulabila, este necesara si amenajarea suprafetei cu gresie, dale sau lemn. In final, vei avea parte de o terasa perfect functionala.

Sper ca te-ai convins de faptul ca este necesar aplicarea procesului de hidroizolatii terase circulabile ca sa te poti bucura de terasa mult visata, indiferent ca vrei la locul de munca sau acasa. Daca da, atunci trebuie doar sa gasesti o firma care sa iti ofere cele mai bune sisteme si tehnologii de hidroizolatii terase circulabile. Recomandarea noastra este EPC HIDROCONSTRUCT GRUP S.R.L . Cu EPC HIDROCONSTRUCT GRUP S.R.L ai garantia calitatii materialelor si a unui proces de hidroizolatii terase circulabile la cele mai inalte standarde. Dispun de un personal calificat cu o experienta in domeniu si cu echipamente performante care sa ateste garantia lucrarilor.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică