articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cum poti avea un sistem solar fiabil? – iTechSol

Cum poti avea un sistem solar fiabil? – iTechSol

🕔05.Feb 2014

Sistemele solare au mai multe componente care trebuie sa functioneze ca un tot unitar astfel incat intregul ansamblu sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate in ceea ce priveste modul de comportare, durabilitatea, fiabilitatea si rezistenta.

Pompele recirculare solare oferite de catre societatea iTechSol din judetul Mures sunt utilizate in sistemele solare pentru recircularea apei si pentru ventilarea circuitului, oferind protectia necesara impotriva temperaturilor scazute si impotriva ciclurilor inghet-dezghet care pot afecta intregul sistem.

Compania noastra pune la dispozitia celor interesati o gama larga si diversificata de modele de pompe recirculare solare (FV 70R, FV70ERGR, SOL2, FV70ZR, EU 21, s.a.) care detin o serie de caracteristici tehnice diferite astfel incat sa poata acoperi un numar cat mai mare de necesitati. Asadar, pompele disponibile in stocul magazinului nostru, pot avea o temperatura maxima de lucru de 110 A grade Celsius pe retur, iar pe tur o temperatura maxima de 160 A grade Celsius si o presiune maxima de 8 bar. Ventilul de siguranta este reglat la 6 bar, iar aparatele de control au o exactitate de +/- 10% din valoarea masurata. Pompele recirculare solare pot fi echipate cu diverse componente confectionate din materiale de calitate (inox, alama, plastic): cu bebimetru, termometru de temperatura tur retur, robinet de coloana si de umplere, racord lateral de 3/4’’ pentru conexiunea vasului de expansiune, manometru pentru controlul presiunii din instalatie, etc. Aceste echipamente va ofera chiar si posibilitatea de reglare a vitezei de circulare a lichidului in instalatie. In ceea ce priveste dezaerisirea, aceasta se realizeaza in mod automat pe intreaga durata de functionare, ca si pornirea si oprirea sistemului in functie de temperatura lichidului de incalzire, de altfel.

Etansarea reprezinta un alt aspect esential pe care pompele recirculare solare trebuie sa il indeplineasca in mod eficient. Pompele pe care le comercializam, dispun de garnituri de etansare realizate din materiale speciale cu rezistenta crescuta la temperaturi ridicate.

In functie de model, acestea pot functiona cu curent continuu alimentat de un panou fotovoltaic, insa unele dintre ele pot fi utilizate in locatii fara curent electric. Pot avea o putere de 16 W, respectiv 16,5 W. De asemenea, pentru o functionare optima, in conditii de siguranta deplina, puteti opta pentru pompe recirculare solare care au integrat un senzor de temperatura sau un sistem de comanda al pompei (reglorul electronic), s.a. In functie de produsul ales, puteti beneficia si de functia de reglare automata a vitezei si puterii pompei, in functie de necesarul de apa calda si de temperatura dorita. Pentru mai multe detalii cu privire la specificatiile tehnice ale fiecarui tip de pompa in parte, va rugam sa accesati pagina de internet a companiei iTechSol (panoultau.ro) sau sa luati legatura cu specialistii companiei noastre care va vor intampina cu solutii optime si customizate, adaptate nevoilor voastre.

Parteneriatele pe care le-am legat cu diverse companii de renume international (Westech Solar, Email Austria, Taconova, Steca Solar, Thermia, Solar Metal Flex, ESBE, Defro, s.a.) sunt stabile si fructuoase pentru fiecare dintre noi, dar mai ales pentru clientii nostri care au parte de calitate si preturi competitive.

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de