articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cum alegi o vesta de salvare de pe Nautica Shop, magazinul pasionatilor de nautica

Cum alegi o vesta de salvare de pe Nautica Shop, magazinul pasionatilor de nautica

🕔02.Oct 2015

Prima vesta de salvare din lume, inventata in 1960, a adus marinarilor si pasionatilor de nautica un plus de siguranta si confort in timpul calatoriilor pe mare, rauri sau lacuri. Astfel, principala frica, aceea de inec, a fost rezolvata. Din acest motiv, este obligatorie folosirea unei astfel de veste de fiecare data cand se face o iesire in larg.

Nautica Shop, magazinul care asigura siguranta si confort prin orice vesta de salvare

Alegand o vesta de salvare potrivita pentru fiecare in parte este de datoria fiecarei persoana care doreste sa se bucure de beneficiile unei ambarcatiuni, cat de mare sau mica ar fi ea. Mai mult, cu cat ambarcatiunea este mai mica, cu atat riscul de scufundare este mai mare, astfel ca pasagerii trebuie sa poarte cu mai multa ardoare aceste produse destinate salvarii in caz de accident sau naufragiu. Milioane de vieti au fost salvate datorita acestora, o vesta de salvare fiind principalul produs pe care navigatorii aleg sa le cumpere.

O vesta de salvare pentru fiecare in parte

In comert exista numeroase tipuri de produse in gama veste de salvare. Astfel, ele sunt diferentiate atat dupa marimi, cat si dupa persoanele care le utilizeaza. In primul rand, exista cele normale, cu guler, destinate atat femeilor, cat si barbatilor, care sunt disponibile in mai multe dimenisuni si pot sustine o sarcina cuprinsa intre 70 si 90 de kilograme. In acelasi timp, se pot cumpara si veste pentru copii, care au nevoie de o protectie mai ridicata. Aceastea acopera o mai marte parte din corp si au o flotabilitate mai ridicata, lucru necesar, mai ales daca copilul nu stie sa inoate si este speriat. Nu in ultimul rand se pot cumpara veste destinate pasionatilor de sporturi nautice, cum ar fi sky-ul nautic sau utilizarea de sky jet-uri. Acestea sunt mai usoare, fiind confectionate din materiale de ultima generatie. Cu toate acestea, reusesc sa protejeze cu succes orice persoana in caz de accident sau de cadere in apa. Mai mult, ele sunt dotate cu fluiere, pentru a putea cere ajutorul in caz de necesitate, cat si cu un sistem de prindere si desfacere pe baza de chingi, care pot si stranse sau desfacute usor.

Cea mai buna vesta de salvare pusa in vanzare de Nautica Shop

Oferind produse de calitate, la cele mai inalte standarde si avand preturi competitive si corecte, Nautica Shop a reusit sa vina in intampinarea nevoilor pescarilor si pasionatilor de nautica cu o serie de oferte care merita luate in seama, mai ales daca se doreste un confort si o siguranta sportite. In materie de accesorii pentru barci, acesta este locul in care se gasesc de toate, de la vopsele pana la motoare. Toate produsele disponibile pe site sunt gata de livrare in cel mai scurt timp, trasportul efectuandu-se cu ajutorul unei firme de curierat rapid intr-un timp extrem de scurt.

Nautica Shop, trebuie pus pe primul loc atunci cand vine vorba de o vesta de salvare rezistenta si de incredere pentru orice pescar si nu numai.