articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cum alegi un elevator pneumatic

Cum alegi un elevator pneumatic

🕔10.Jan 2017

Cresterea exponentiala a volumului de importuri de autocamioane si autoturisme din ultimii ani cat si cresterea nivelului tehnologic a acestora a generat o evolutie spectaculoasa a pietei de echipamente pentru service-urile auto. Desigur, o investitie in echipamentele potrivite este foarte costisitoare. Fie ca alegi un elevator pneumatic, utilaje si scule de tinichigerie, echipamente pentru linia de ITP, standuri de reglaj directie, echipamente de service-roti, echipamente de mecanica generala, echipamente de curatat sau o cabina de vopsit cat si echipamentele speciale pentru atelierul de vopsitorie, trebuie sa te informezi corect.

Sfaturi pentru alegerea unui elevator pneumatic potrivit

Este foarte important sa stii sa alegi tipul de elevator ce se potriveste afacerii tale. Cum faci acest lucru? Uite o lista cu cateva criterii de selectie ce te  vor ajuta sa te ghidezi printre numeroasele oferte de pe piata:

  1. Intotdeauna un elevator pneumatic se alege in functie de fundatia service-ului tau auto, cat si de spatiul pe care-l ai la dispozitie. Limitarile care pot sa apara in aceasta situatie au legatura cu  calitatea betonului, grosimea betonului din fundatie sau apa freatica. In cazul in care betonul nu are o grosime suficienta, iti trebuie in mod obligatoriu un elevator cu talpa de rigidizare. Iar in cazul in care service-ul tau auto nu are o inaltime foarte mare nu este niciun bai, elevatoarele pneumatice sunt chiar indicate pentru aceste situatii;
  2. Asigura-te ca furnizorul de la care vei cumpara elevatorul pneumatic este un furnizor cu un bun renume in domeniu, cu traditie de foarte multi ani si experienta vasta. De asemenea, trebuie sa aiba toate omologarile la zi, dar si avize din partea autoritatilor din tara si din Europa;
  3. Tinand cont ca elevatoarele pot cauza accidente mortale, cel mai bine este sa mizezi pe calitate inainte de toate. Nu te zgarci la niste bani in plus, ci opteaza pentru cea mai sigura varianta;
  4. Asigura-te ca elevatorul pneumatic dorit are o istorie ce depaseste 3 ani. Astfel esti sigur ca nu vei avea probleme, poti citi review-uri si te poti documenta mai bine despre ce produs este vorba. Nu achizitiona elevatoare de la producatori ce scot in fiecare an alt model, inseamna ca nu au gasit inca varianta tehnica optima;
  5. Cumpara intotdeauna de la un producator si nu de la un comerciant. In acest mod te vei bucura si de asistenta tehnica pentru viitor.

De unde cumpar un elevator pneumatic?

Astazi, si Romania se poate mandri cu firme ce produc si comercializeaza echipamente performante pentru un service auto. Tomax Prest din Oradea te intampina cu o oferta cu traditie, un elevator pneumatic de tip platforma a carui ridicare este joasa.

Acest gen de elevatoare au la baza aerul pneumatic ce le ajuta sa functioneze, sunt foarte fiabile, iar intretinerea este minima. Se pot utiliza si in aer liber, au certificare CE si sunt prevazute chiar si cu un sistem de siguranta ce impiedica producerea de accidente.

Cum se pune in functiune? Foarte simplu, il asezi pe sol si il utilizezi. Nu are nevoie de montare speciala, designul este perfect, iar garantia este de 18 luni.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică