articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cultivare orez doar de la Danca International!

Cultivare orez doar de la Danca International!

🕔14.Jun 2016

 

Orezul este folosit de catre majoritatea populatiei, datorita avantajelor pe care acesta le are asupra organismului nostru. In primul rand este bogat in fibre, fier si potasiu. Totodata, ajuta la intarirea metabolismului si obtinerea unei greutati normale. Consumat cu regularitate, orezul ajuta la dublarea activitatii creierului si la ridicarea energiei corpului.

In cazul in care esti interesat de deschiderea unei afaceri cu orez sau pur si simplu detii o bucata de pamant pe care vrei sa cultivi orez, Danca International iti vine in ajutor. Compania din judetul Cluj, are ca principal domeniu de activitate agricultura, fiind specializata in cultivarea orezului, plantelor leguminoase si a celor producatoare de seminte oleaginoase, conform  CAEN. Cu o experienta de peste 14 ani pe piata de profil, Danca International a acumulat experienta necesara in acest domeniu, dispunand de toate resursele necesare, atat din punct de vedere tehnologic ( echipamente de ultima generatie) cat si de o echipa specializata in domeniu, toate acestea avand o contributie majora in obtinerea unor culturi de legume la cele mai inalte standarde de calitate.

Specializata in operatiunile de cultivare orez, compania pune la dispozitia celor interesati cantitati destul de mari, acestea fiind obtinute prin procedee ce presupun o foarte mare atentie.

De ce sa apelezi la Danca International pentru cultivare orez?

Asa cum am mai mentionat, Danca International din Cluj, iti pune la dispozitie cele mai sanatoase  produse benefice organismului, beneficiind de cele mai noi echipamente. In prezent, la noi in tara, cultivarea orezului s-a dovedit o afacere profitabila pentru cei care activeaza in acest domeniu. Operatiunile de cultivare orez sunt foarte dificile, acestea presupunand o foarte mare atentie, iar tocmai din acest motiv  este nevoie de ajutorul unor specialisti pentru ca acestea sa aiba rezultatele asteptate.

De cele mai multe ori, acesti specialisti iti pot da informatiile de care ai nevoie, despre cum ar trebui sa ai grija de cultura de orez, care este mediul si perioada corespunzatoare dezvoltarii acesteia, etc. Aceste informatii sunt foarte importante si necesare pentru a cultiva orezul si pentru a obtine rezultate favorabile. Daca vrei ca operatiunile de cultivare orez sa fie realizate asa cum trebuie, apeleaza cu incredere la compania Danca International.

Specialistii din cadrul acestei companii iti vor oferi consultanta de specialitate, si in acest fel vei sti daca terenul pe care il ai este pregatit pentru o astfel de operatiune.

Orezul pus la dispozitie de catre aceasta companie din Cluj, cultivat pe suprafete extinse si ingrijit corespunzator, iti va feri mineralele si vitaminele de care ai nevoie, acesta fiind perfect pentru tinerea unor anumite diete sau chiar pentru consumul zilnic.

Avantajele de care vei beneficia daca vei apela Danca International pentru cultivare orez!

Consumul orezului ajuta foarte mult la scaderea presiunii sangvine, este ideal in curele de slabire, reprezinta o incredibila sursa de energie si este benefic pentru piele. Daca iti doresti sa te bucuri de toate aceste avantaje pe care orezul ti le poate oferi, apeleaza la Danca Internatioanl pentru cultivare orez.

Pentru mai multe informatii suplimentare, poti contacta reprezentantii – 0721 333 184. Acestia vor raspunde cu seriozitate si in cel mai scurt timp posibil, oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

Pentru cultivare orez, Danca International este solutia perfecta!

Similar Articles
Importanta necontenita a agriculturii

Importanta necontenita a agriculturii

Agricultura este principală ramură a industriei încă din cele mai vechi timpuri. Încă din timpurile

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

  Fie ca va doriti pui de gaina, de curca, de rata sau de gasca, ori

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

  Ideea de a avea propria gradina de legume pleaca din multe motive, fie ca vorbim

Sisteme irigatii, o necesitate pentru gradina si un comfort in plus pentru dvs

Sisteme irigatii, o necesitate pentru gradina si un comfort in plus pentru dvs

In zilele noastre putem spune cu siguranta ca toata lumea isi doreste sa aiba o