articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Culori de ulei – culorile de vis

Culori de ulei – culorile de vis

🕔27.Jul 2015

Din ce in ce mai multi oameni talentati in pictura incep sa fac cariera in acest domeniu, visand sa ajunga un “Picasso” al timpurilor noastre. Aceasta arta este foarte complicata, necesita o dexteritate si un talent aparte, dar si multe materiale si timp pretior. Chiar daca nu sunteti artisti sau sunteti artisti in devenire, dar vreti sa pictati la un nivel mai ridicat, aveti nevoie de materiale de calitate superioara si mai speciale. Pentru aceasta, aveti nevoie de culori de ulei.
Intra pe www.profiart.ro pentru a gasi cea mai larga gama de culori de ulei, diferite nuante si culori. Culorile de ulei sunt mai greu de folosit, de aceea necesita o tehnica mai experimentata, dar culorile de ulei rezista mult mai mult, au un aspect mai stralucitor si un contrast mult mai vizibil, ramanand zeci, sute de ani in panza pe care au fost pictate.

De ce culori de ulei?

In primul rand, cand folosim culori de ulei, nu avem nevoie de apa pentru a putea picta, iar culorile se imprima mult mai bine in materialul folosit. Culorile sunt mult mai pronuntate si au un contrast mult mai puternic, detaliile iesind mult mai mult in evidenta, conturand opera. De asemena, culorile isi pastreaza luciul aparte.
In al doilea rand, folosind culori de ulei, capodopera este mult mai rezistenta, facnd-o mai usor de expus si mai usor de transportat. Culorile rezista mai bine la atingeri si la multe transporturi, mutari si mult mai bine la schimbarile de temperatura.

Preturi culori de ulei

La fel ca orice materiale, pretul unor culori de ulei variaza in functie de cantitatea si calitatea acestora. Preturile variaza de la 25 de lei pana la 200 de lei. In functie de pret, unele culori de ulei sunt mult mai calitative, rezistand mult mai bine iar culorile pastrandu-si caracteristicile mult mai multi ani. De asemenesa, unele seturi sunt destinate celor mai priceputi sau mai putin priceputi, unele seturi avand mai multe culori, 10-12 culori, alte seturi avand decat 3-4 culori. Daca vorbim de seturile mai scumpe, precum set de 11 culori de ulei Discovery, aceste culori sunt insotite si de materiale aditionale, precum pensule speciale, carbuni pentru schita, suporturi pentru culori etc.

Greseli culori de ulei

Daca folositi aceste culori fara sa fiti experimentati, exista riscul de a face diverse greseli. Spre exemplu, daca este prima oara si nu stim cum sa folosim culori de ulei , multi dintre noi au tendinta sa puna apa alaturi de culori, cea ce ar fi un adevarat dezastru, pentru ca aceste culori de ulei nu trebuie folosite niciodata cu apa. Daca nu esti atent, poti distruge opera la care ai lucrat poate ore, zile, luni intregi, pentru ca aceste culori de ulei trebuie lasate timp indelungat sa se usuce.

Mai multe pe WWW.profiart.ro

Similar Articles
O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

  Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si,

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

  Orice impatimit al pescuitului poate confirma faptul ca nu se compara nimic cu un moment