articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Culori acrilice

Culori acrilice

🕔15.Jul 2015

Daca va place sa pictati si practicati pictura ca un hobby, sau chiar daca sunteti un pictor desavarsit cu siguranta ca stiti ca exista mai multe tipuri de culori inafara de cele care sunt foarte cunoscute si de copii de la gradinita, culorile de acuarela. Printre tipurile de culori care mai exista se enumara culorile acrilice, culorile de ulei si culorile tempera. In continuare am sa va vorbesc despre culorile acrilice, ce sunt acestea si cum se pot utiliza aceste culori acrilice.

            Ce sunt defapt aceste culori acrilice

Ce sunt aceste culori acrilice? Acest tip de culori acrilice sunt mai speciale si sunt recomandate in special pictorilor care stiu sa lucreze cu ele deoarece acest tip de culori se usuca foarte repede, de aceea trebuie sa se lucreze extrem de rapid cu ele. Atunci cand se lucreaza cu astfel de culori acrilice este recomandat ca sa se puna pe sevalet doar atata culoare cat credem ca folosim si sa nu uitam dopul deschis al tubului de culoare deoarece riscam ca acestea sa se usuce. Cum am spus si mai sus, acest tip de culori acrilice se usuca extrem de rapid si este recomandat atunci cand pictam cu astfel de culori sa avem si un recipient cu apa langa pentru clatirea pensulelor dupa utilizarea acestora deoarece dupa aceea, aceste culori acrilice vor fi mai greu de indepartat. Daca credem ca vom avea de utilizat aceste culori acrilice o perioada mai indelungata este recomandat ca sa avem langa noi o sticla cu apa cu un pulverizator, ca cel de la sticlele cu solutii pentru geamuri, pentru a putea pulveriza din cand in cand peste culori pentru a nu se usca.

Inafara de uscarea extrem de rapida, care este un dezavantaj, acest tip de culori acrilice mai prezinta dezavantajul ca o data ce am pictat cu astfel de culori acrilice nu vom mai putea modifica ulterior. Daca ne dorim sa modificam unde am pictat cu astfel de culori acrilice este recomandat sa modificam cu culor de acuarela.

            Utilizarea culorilor acrilice

Un pictor desavarsit cu experienta si cu mult talent cu siguranta ca va putea realiza niste picturi inedite datorita acestor culori acrilice. Daca stim totusi sa folosim aceste culori acrilice, si daca le utilizam corect cu siguranta ca vom putea obtine niste culori vii si perfecte pentru tablorul care urmeaza sa il realizam. De asemenea, daca dorit sa oferiti picturii dumneavoastra un efect transparent, puteti aplica pe panza un strat mai gros de culoare care sa il amestecat cu putin alb titan si cu putina apa, astfel puteti da picturii dumneavoastra un efect de transparent inedit indiferent de pictura pe care o realizati.

Mai multe informatii pe www.profiart.ro

Similar Articles
O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

  Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si,

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

  Orice impatimit al pescuitului poate confirma faptul ca nu se compara nimic cu un moment