articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cu Tool & IT Distribution controlul „vidului” e o certitudine

Cu Tool & IT Distribution controlul „vidului” e o certitudine

🕔25.Nov 2013

Cauti o firma specializata in comercializarea pompelor de vid de calitate superioara si inca nu ai gasit-o? Noi iti recomandam sa apelezi la produsele comercializate de firma Tool & IT Distribution din Campina, care iti ofera o gama variata de pompe de vid. Aceste pompe pot fi folosite in cadrul proceselor de sterilizare, uscare, impregnare, degazificare, extrudare plastica si a celor de vidare.

Tipuri de pompe de vid

1. Pompa de vid cu palete rotative, uscate si cu gresaj:

In aceasta categorie, pompele pot lucra doar pe vacuum, pe vacuum si presiune sau doar pe presiune. In general, aceste echipamente sunt destinate pentru a crea vid. Pompele se utilizeaza in tipografii, industria prelucrarii hartiei, dar si a ambalajelor, in industria alimentara, la masini de ambalat, instalatii de muls, in industria chimica si extractiva, echipamente de vidanjare sau in industria prelucrarii lemnului. Daca pompele de vid rotative uscate ajung la 800 mbar absorbtie si cca. 16 – 250 mc/h, pompele de vid rotative cu gresaj dezvolta doar 0,1 – 0,5 mbar abs. si 6 – 1300 mc/h.

Acest tip de pompa este foarte fiabila si necesita costuri de intretinere scazute. Se schimba, in general, doar consumabilele cum ar fi: filtre de aer si paleti din grafit, paleti din textolit.

2. Pompa vacuum cu canal lateral:

Aceasta pompa poate lucra pe vacuum si presiune. Este o pompa de vid care este deosebit de silentioasa si eficienta. Creaza presiune in mai multe trepte, intr-o camera de compresie inelara in care se invart paleti metalici, pe principul centrifugal. Poate asigura debite cuprinse intre 40 – 1600 mc/h si presiuni de pana la 1000 mbar si pana la 900 mbar absorbtie. Nu necesita o intretinere deosebita, avand o constructie foarte simpla, fara accesorii suplimentare cum ar fi supapa de absorbtie, de siguranta, amortizor fonic, etc. Domeniul de utilizare este unul foarte larg pentru acest tip de pompa si include transferul pneumatic al aerului, precum si al altor gaze sau gaze in amestec cu aer. Are aplicati multiple in industria farmaceutica, alimentara, piscicultura, constructii, tipografii si industria hartiei, industria textila.

3. Pompa de vid cu surub:

Aceasta pompa lucreaza foarte eficient, livrand exact cantitatea de aer de care ai nevoie, printr-un sistem avansat de gestiune. De asemenea, are un consum redus de energie electrica. Aceasta pompa poate crea atat vid, cat si aer comprimat. Ea este folosita in general in industria chimica si farmaceutica.

Pompele de vid comercializate de binecunoscuta firma Tool & IT Distribution din Campina au caracteristici diferite, in functie de dorinta: pot avea inel de lichid, pot fi rotative in baie de ulei sau rotative fara baie de ulei. Debitul maxim la care poate ajunge o astfel de pompa este de 900 mc/h. Constructia acestor pompe este de tip monobloc si sunt asezate pe un postament cu cuplaj elastic. Materialul de calitate din din care sunt fabricate garanteaza o lunga durata de viata. Apeland la produsele comercializate de firma Tool & IT Distribution vei face o alegere cum nu se poate mai buna pentru tine.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege pompe de vid Tool & IT Distribution. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Tool & IT Distribution? Suna la numerele 0244-331.530 si 0728-843.481 sau trimite un e-mail la dan.oprea@tool-it.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau