articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cu Super Fit, produsele tale se bucura de o imagine profesionala!

Cu Super Fit, produsele tale se bucura de o imagine profesionala!

🕔20.Oct 2013

Vrei ca produsele pe care le comercializezi sa arate nemaipomenit, astfel incat sa atraga privirile posibililor clienti? Ambalarea in blister, mai exact in blisterul cu lipire, este ideala pentru ca acest scop sa fie indeplinit! Acest mod de prezentare va ofera avantaje imbatabile fata de ambalarea clasica: este atractiv, produsele sunt securizate si protejate, produsele mici sunt foarte usor de reperat, ambalarea ofera o imagine profesionala produselor care pot fi expuse cu usurinta, etc.

Ce este blisterul? Chiar daca nu cunoasteti aceasta denumire, cu siguranta stiti cum arata, este suficient un exemplu. Periutele de dinti sunt ambalate in blister! Daca doriti o definitie “mai oficiala” a acestui produs, o vom prelua pe cea care se regaseste si pe site-ul nostru: “blisterul este o alveola de PVC termoformatat, de forma şi dimensiuni la alegere, care permite prezentarea produsului fara a desface ambalajul”.

Un alt avantaj oferit de blisterele cu lipire pe care Super Fit le realizeaza, este ca acestea dispun de o gaura tip Eurohold, care ajuta ca produsele de orice tip, ambalate in acest mod, sa fie expuse pe orice fel de panou, pentru a oferi o vizibilitate mai buna. Daca doriti ca produsele sa se vanda bine si sa nu stea prea mult pe rafturile magazinelor, ambalarea profesionala in blisterul cu lipire este cea mai potrivita pentru ca produsele sa aiba succes.

Un client intotdeauna va avea incredere intr-un produs frumos ambalat si in concordanta cu normativele in vigoare decat intr-un produs care arata suspicios si urat, la urma urmei.

Daca optati pentru blisterul cu lipire pe care noi il realizam, aveti posibilitatea de a alege ca pe suportul de carton sa fie notate marca si denumirea produselor respective, dar si alte informatii care sunt obligatorii sau indicate sa fie specificate: termenul de valabilitate, detalii despre aria de aplicatii in care se pot utiliza produsele respective, s.a.m.d.

Blisterul cu lipire mai ofera si alte avantaje in plus fata de cele mentionate, si anume: timp scurt de ambalare in conditii foarte bune, se asigura integritatea produselor, acestea sunt la adapost impotriva tentativelor de falsificare si deschidere, ambalajul faciliteaza dozarea corecta si completa asupra continutului, asigura informarea corecta asupra acestuia, faciliteaza controlul vizual asupra produsului respectiv.

Blisterul cu lipire a ridicat bariera intre consumator si produs, transformandu-se intr-un instrument de marketing redutabil. O gama larga de produse (electronice, cosmetice, birotica, s.a.) beneficiaza de avantajele pe care acest mod de ambalare le ofera.

Serviciile noastre sunt complete si ne mandrim ca va putem oferi o gama larga, ce includ: proiectare ambalaj, machetare suport carton, termoformatare blister, tiparire şi tratare suport de carton, receptie si sortare produse, termosudare, control de calitate al ambalarii, ambalare colectiva, etichetare, expeditie catre clienti sau cumparatori.

Indiferent de marimea produselor care se doresc a fi ambalate, noi va oferim cele mai rezistente blistere cu lipire! Portofoliul bogat care cuprinde clienti de renume denota faptul ca serviciile prestate de echipa Super Fit sunt cele mai bune de pe piata de profil. Printre partenerii care colaboreaza cu Super Fit se regasesc si urmatoarele companii: Institutul Pasteur Romania, Shell Gas, Michelin Romania, Mefin, Temad-Co, s.a. Relatiile cu acestia, dar si cu oricare client care apeleaza la noi, sunt bazate pe seriozitate, respect si promptitudine.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.