articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cu Rigorinstal, ai apa calda menajera oricand!

Cu Rigorinstal, ai apa calda menajera oricand!

🕔12.Feb 2014

Boilerul electric este o posibilitate ce poate fi luata in seama pentru incalzirea apei menajere de care ai nevoie in mod constant. O varianta a boilerelor electrice sunt cele cu termostat. Ele pot fi montate pe diverse suprafete, sunt rezistente, eficiente, si in plus, iti ofera avantajul de a nu-ti incarca excesiv factura la energia electrica.

Daca esti in cautarea unor boilere electrice de calitate, firma Rigorinstal iti sta la dispozitie cu o gama moderna de produse, la preturi avantajoase.

Ce este un boiler electric?

Boilerul electric este un aparat special creat pentru incalzirea apei menajere. Acesta este, de fapt, un rezervor confectionat din otel in care este stocata apa incalzita, provenind din instalatia de apa rece. Boilerul electric are o captuseala termoizolanta, care protejeaza aparatul in timpul iernii.

Cum functioneaza un boiler electric?

Boilerul electric incalzeste apa, pe care o mentine la o temperatura anume cu ajutorul unui termostat, acest lucru realizandu-se in conditiile unui consum redus de energie electrica.

Principiul de functionare este cel al presiunii. In rezervorul boilerului este o presiune permanenta de apa, care provine din instalatia de apa rece si se scurge prin partea superioara la deschiderea robinetului de apa calda. Datorita presiunii, apa calda se poate folosi si in alta incapere decat cea in care se afla boilerul electric.

Cum alegi un boiler electric?

Daca doresti sa achizitionezi un boiler electric, trebuie sa stii ca exista anumite criterii in functie de care iti poti alege boilerul potrivit. La achizitionare, este bine sa tii cont de capacitatea de stocare a apei, de puterea electrica a boilerului, de temperatura de lucru maxima, de presiunea de lucru maxima, dar si de tipul montarii.

Capacitatea de stocare a unui boiler electric poate varia mult, iar alegerea ta va trebui sa tina cont de necesitatile tale sau ale familiei. Daca ai nevoie de un volum mare de apa calda, iti este necesar un boiler electric cu o capacitate cat mai mare a apei incalzite. Retine faptul ca timpul de incalzire al apei este cu atat mai indelungat cu cat capacitatea de stocare este mai mare. In cazul unui boiler electric cu capacitate mica, de 30 litri, apa se va incalzi la o temperatura de 45 de grade Celsius in aproximativ 70 de minute. Un boiler electric cu capacitate superioara, de pana in 100 litri, ajunge sa incalzeasca apa in aproximativ 3 ore.

Dupa cuplarea boilerului la reteaua electrica, apa este incalzita de catre rezistenta electrica. Decuplarea si cuplarea rezistentei electrice este comandata de catre termostat. Termostatul poate fi reglat in functie de dorinta ta, iar temperatura maxima este de aproximativ + 70°C.

Este recomandabil sa reglezi temperatura apei menajere la maxim + 60°C. Aceasta temperatura realizeaza o functionare optima a boilerului, realizand o minimalizarea a pierderilor de caldura si a consumului de energie electrica. Tot pentru micsorarea pierderilor, se recomanda construirea unei rute cat mai scurte intre boiler si punctele de consum.

Apeland la produsele comercializate de firma Rigorinstal vei avea garantia achizitionarii unui produs de calitate, perfect pentru nevoile tale. Impreuna cu aceasta firma vei reusi sa iti cresti considerabil confortul casei tale, la preturi deosebit de mici.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege boiler electric Rigorinstal. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Rigorinstal? Suna la numarul 0244-347.349 si 0722-879.320 sau trimite un e-mail pe adresa office@rigorinstal.ro.

Articol oferit de 2biz.ro 

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,