articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cu Lindec Romania vei avea un beton de calitate

Cu Lindec Romania vei avea un beton de calitate

🕔20.Nov 2013

Lucrezi in domeniul constructiilor de imobile sau vrei sa iti construiesti tu o casa si ai nevoie de materiale de calitate, pe care sa le utilizezi ca tratament umed pentru betonul proaspat turnat? Noi iti recomandam sa apelezi cu cea mai mare incredere la produsele comercializate de firma de renume Lindec. Aceasta firma iti va furniza binecunoscutele produse marca Lindolit pe care sa le folosesti pentru tratamentul umed al betonului.

Ce este tratamentul umed pentru beton?

Acest tratament este folosit pentru cresterea perioadei de utilizare a pardoselilor sau suprafetelor realizate din beton, pentru prevenirea deshidratarii premature si aparitia fisurilor de contractie.

Aplicarea acestui tratament are ca efect obtinerea unor rezultate cum ar fi:

– reducerea considerabila a fisurilor;
– suprafete mai dure si mai rezistente la frecare.

Firma Lindec comercializeaza produse pentru aplicarea de tratament umed pentru beton cum sunt cele din gama Lindolit.

1. Produsul Lindolit W este o dispersie acrilica pe baza de apa si aditivi pentru tratarea rapida a pardoselilor nou realizate. Suprafetele de beton nu trebuie sa se usuce repede, mai ales in cazul temperaturilor inalte, umiditate redusa sau expuneri la curenti de aer. Toti acesti factori climaterici pot cauza o reducere a soliditatii betonului.

Avantajele produsului Lindolit W sunt urmatoarele:

– este pe baza de apa;
– nu produce gaze sau vapori;
– previne uscarea rapida;
– reduce contractia;
– reduce posibila precipitare a varului.

La turnarea pardoselilor de beton in conditii neprielnice, precum lumina solara directa sau vant puternic, se poate aplica produsul Lindolit W direct dupa turnarea betonului. Lindolit W trebuie aplicat imediat dupa sclivisirea mecanizata sau cat mai repede posibil, in functie de temperatura, umiditate sau curenti de aer.

2. Produsul Lindolit S este tot un tratament umed si este folosit pentru prevenirea deshidratarii premature si aparitia fisurilor de contractie. Lindolit S este un tratament umed pentru beton, folosit pentru durificare si sigilare, transparent, modificat acrilic. Este un produs monocomponent, gata preparat, fiind rezistent la solutiile alcaline pe baza de apa moale, acizi sau saruri. Lindolit S rezista la abraziunea traficului pedestru si de vehicule si este compatibil cu cea mai mare parte a adezivilor pentru acoperirile de pardoseala. El formeaza o membrana continua care da un „aspect umed” lucios betonului. Este un tratament acrilic si de sigilare, este transparent, nu necesita preparare si este alcatuit dintr-un amestec de copolimeri acrilici speciali. Tratarea corecta a betonului cu Lindolit S va conduce la reducerea fisurilor de contractie, a prafului, va mari duritatea suprafetei, aceasta devenind mai durabila si mai rezistenta la uzura. Lindolit S accelereaza hidratarea necesara prin reducerea pierderii de umezeala din beton. Lindolit S se poate aplica intr-o pelicula uniforma si continua cu ajutorul unui pulverizator, a unei raclete de cauciuc sau a unei perii moale. Daca doresti un luciu mai intens, poti aplica inca un strat. Daca timpul dintre prima si a doua acoperire a permis murdarirea suprafetei, aceasta trebuie curatata in intregime inainte de a doua aplicare.

Apeland la produsele comercializate de firma Lindec din Bucuresti vei avea garantia calitatii acestora si, ceea ce este si mai important, vei constata efectul benefic pe care il vor avea asupra betonului turnat de tine. Firma Lindec iti ofera produse care ajuta chiar si „betonul”!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege tratament umed pentru beton Lindec. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Lindec? Suna la numerele 0212-122.111 si 0786-020.000 sau trimite un e-mail pe adresa office@lindec.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare